2777
2789
عنوان

روش های تربیتی منو جاریم باهم فرق داره ولی نتیجه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 39 پست

اصلا مثل جاریتو قبول ندارم.بچه هاش کوچیکن فعلا.بزرگ بشن دیگه ابدا حرف گوش نمیدن و نتیجه سخت گیری زیاو یه نوجوان و یا جوان یاغی را خواهد داشت.باچشمم زیاد دیدم.بچه ای که توسخت گیری بزرگ شد و وقتی مثلا ۱۸ساله شد ازخونه فراری شد و چندین شب بیرون ازخونه میموند.روش شما هم فکرنمیکنم درست باشه.بچه را نباید زیادهم دل به دلش بدی و گاهی بایدسختگیری کنی.حس میکنم شما و جاریتون افراط و تفریط دارید و حد وسط بینتون بهتره

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم ذره ای شک نکن. روش تربیت شما دقیقا روشی هست که روانشناس های کودکان میگن. اینکه بچه ت هم شلو ...

باحرفات قلبا اروم شدم

ولی حقیقتا ازینکه بهم گفتن دخترت چرااینجوریه نگاه فلانیو ازسرتاپام به شک افتادمو دست خودمم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی حساسه اسباب بازی مطلقا نمیذاره بیارن توهالمثلا دختربزرگش یکسال از دخترم بزرگتره از برچسبای دختر ...

شاید بزرگتر بشن تاثیر عکس داشته باشه شاید داری تاثیر تربیت رو زودتر از چیزی که باید نتیجشو می بینی 

تو این سنی که میگی همه بچه ها حرف گوش کن میشن میترسن ولی بذار بعد بلوغ ببین چطوری میشن 

اصلا مثل جاریتو قبول ندارم.بچه هاش کوچیکن فعلا.بزرگ بشن دیگه ابدا حرف گوش نمیدن و نتیجه سخت گیری زیا ...

من سختگیرهم بودم بیشتریا ولی از لجبازی و نق زدناو بداخلاقیش خسته میشم و ول میکنم 

باحرفات قلبا اروم شدمولی حقیقتا ازینکه بهم گفتن دخترت چرااینجوریه نگاه فلانیو ازسرتاپام به شک افتادم ...

حرف مردم مهم نیست عزیزم. منم یه پسر ۸ ساله دارم و روش تربیتم از اول روش شما بوده. پسرم از بچگی اروم بود و الانم ارومه. باور کن ناارومی دخترت برای روش تربیتت نیست. ایشالا از ۹ سالگی به بعد دخترت نتیجه روش تربیتتو میبینی و به خودت و دخترت افتخار میکنی. هرکی گفت دخترت چرا اینجوریه بگو اقتضای سن و ژنتیکشه و هرچی هست من بهش افتخار میکنم

به عنوان یه معلم دوستانه میگم بچه هایی که از اول بهشون مسولیت داده شده و قانون براشون گذاشته شده خیلی آروم تر و منطقی تر و فهمیده تر از بچه های دیگه هستند. 

متاسفانه الان مادرها زیادی به دل بچه ها راه میان. بعدا بچه ها از پس مشکلات زندکی و ... برنمیان 

اخه چطوری بدون سختگیری میشه قانون وضع کرد؟

سختگیری با کتک فرق داره. شما یه جاهایی که جیغ و داد کرده کوتاه اومدی.  راهش و یاد گرفته . باید سه حاهایی قاطع باشی . اگه حرف گوش نکنه شما هم امتیازاتی و ازش بگیری.  یاد بگیره اگه حرف گوش نکنه از یه سری چیزهایی هم خبری نیست