2777
2789
عنوان

روش های تربیتی منو جاریم باهم فرق داره ولی نتیجه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 39 پست

بچه شما و جاریتون چند سالشه؟

بنظر من سبک تربیتی جاریتون غلطه حداقل کمیش اشتباهه!

من با توجه به صحبتای شما فقط میتونم بگم اون بچه های جاریتون اروم و متین نیستن اون بچه کم کم دارن به سمت کمبود اعتماد به نفس و کمالگرایی و اجتماع گریزی میرن از همین سن دقیقا روشی که اکثر خانواده بچه هاشونو بار میارن و بعدا میگن بچه ما چرا انقدر مظلوم و توسری خور شده

اگه بچتون خیلی گریه میکنه احتمالا به اقتضای سنشه و بزرگ بشه درست میشه ولی سعی کنید تنبیه هایی (بدنی نه)براش در نظر بگیرید که مثلا اگه بازم اذیت کنی اون کتابی که میخوایو برات نمیگیرم یا تشویقی زیاد به بچه بدید ولی خوب بیش از حد نباشه که حالت بده بستون و رشوه بشه و برای هر کاری قاطعانه باهاش صحبت کنید نه شما واقعا نه باشه 

الا بذکرالله تطمئن القلوب💕به مو میرسه ولی پاره نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب جاریت هم کارش درست نیست. یعنی چی نیشگون بگیری جلوی بقیه بچه‌رو خرد کنی.دو تا کلید واژه تربیت فرزند قاطعیت و مهربانی هست‌ ولی قاطعیت ب معنی بداخلاقی نیست‌  سرکوب احساسات بچه باعث میشه عقده ای بشه.باید بچه بفهمه حرفش شنیده میشه احساسش نادیده گرفته نمیشه. یه چیز دیگه هم که هست ثابت شده پدر مادرای بداخلاق از والدینی که یه روز مهربونن یه روز عصبی و ثبات اخلاقی ندارن بچه هاشون کمتر آسیب میبینن . پس ثبات هم خیلی مهمه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
من دلم به همین خوشه خودمم همینجوربودم ولی بدجوری شک کردم به خودم مخصوصا که پای بچه کوچیکم درمیونه نم ...

نه عزیزم ذره ای شک نکن. روش تربیت شما دقیقا روشی هست که روانشناس های کودکان میگن. اینکه بچه ت هم شلوغه صرفا دلیلش تربیت نیست بخش زیادش به ژنتیک و حتی نوع زایمان و بارداریتون ربط داره. لزوما پسرت اینجوری نمیشه. راه درستت رو ادامه بده. روش تربیت جاریت هم تو نوجوانی بچه ش حاصلشو میبینی که درست نبوده. دخترت تو مرحله رشدی هست که حسادت توش زیاده و کاملا طبیعیه. این که دخترت ازادانه احساساتشو با گریه و جیغ بیان میکنه دلیلش عدم سلاکت روانش نیست. بچه شلوغ و احساساتی سالمتر از بچه ای هست که از ترس خشونت احساساتشو سرکوب میکنه 

منم روی تربیت بچه خیلی حساسم یکیشون ۹ و یکی ۱۲ سالشونه پسرن و بسیار با ادب همه تو فامیل میگن ماشالله به تربیتشون چون خودم یه مقدار روی رفتار سختگیرم

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
چطوری یذره از رفتاراش بگو

خیلی حساسه 

اسباب بازی مطلقا نمیذاره بیارن توهال

مثلا دختربزرگش یکسال از دخترم بزرگتره از برچسبای دخترم خوشش اومد من چنتایی دادم بهش

بعدا دیدمش گفت مامانم همشو پرت کرده

گفتم فلانی چراپرت کردی گفت واااای من چسب ببینم زدن رو تی وی میمیرم اجازه ندارن اصلا ریزه میزه وردارن

وسایل اضافیاشو همرو پرت میده

صبحا ساعت ۶ونیم برپاست دختربزرگش مدرسه خودشم باکوچیکه میره باشگاه تا نهار برمیگردن بعدش خواب بعدش درس 

اصلا هرموقع رفتم خونش عین دسته گل بوده 

خیلیم دست بزن داره

ولی خب نتیجه عالی بوده 

ژنتیکه آرهجاریم رونظمه خونش همش برق میزنه باوجود بچه هاش بچه هاشم همیننمنم منظمم ولی خب بچه یکساله ک ...

خب پوشکو که همه میتونن از نه ماهگی بگیرن. جاریت حتما نسبت به طهارت حساس نیست. بچه نه ماهه محاله ممکنه تاکید میکنم محاله ممکنه بتونه جیششو نگه داره. چون هنوز ارتباط بین مغزو نخاعش کامل نشده..هرکی بگه توو این سن از پوشک گرفتم گرفتم شک نکن خونه زندگیش شاید ظاهری تمیز باشه ولی باطنا نجس هست

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
2810