2777
2789
تنبیه مسلما منظورت زدن نیسترو پسر من تذکر و محروم کردن جواب نمیده همون چارچنگولی باید بپامش😧😧😧بچس ...

همیشه ن اما گاهی سیلی میخوره متاسفانه وقتی جواب میده وقتی بی احترامی میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بستگی به سنش داره. برا بچه ی خیلی کوچیک بهترین کار نادیده گرفتنه تا فراموش کنه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بله باید تنبیه بشه اما کتک نه

مثلا برای هر کار اشتباه باید از یه چیزی دوست داره محرومش کنی

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
۶

عزیزم من اگه بچه هام کار بدی میکردن اون کار رو در غالب یه داستان براش تعریف میکردم و نتیجه گیری میکردم واقعااااا تاثیر عالی داشت و اون کارشون رو ترک میکردن هر شب براش تعریف کن مثلا جیغ زدن و حرف بد که میگی و....

یوقتایی خودم آدم کنترلشو از دست میده تنبیه بدنی می‌کنه 

ولی در کل نباید بچه رو زد چون اگه مکرر باشه باعث میشه بعد یه مدت بچه عکس العملو نسبت به زدن شما نداشته باشه پوست کلفت بشه 

وقتی حرف بد میزنه هیچی نگو فقط نگاش کن از وسایلی که دوست داره بخاطر کار بدش محرومش کن بذار بفهمه هر چیزی یه تاوانی داره 

همیشه ن اما گاهی سیلی میخوره متاسفانه وقتی جواب میده وقتی بی احترامی میکنه

نزنش میدونم خیلی رو‌ مخ راه میرن

پسر من که بارها گفتم‌ندو تو‌خیابون 

بارها از یقش گرفتم در حین دوییدن 

بارها خواستم بزنم داغونش کنم ولی چه کنم کوچولوئه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله باید تنبیه بشه اما کتک نهمثلا برای هر کار اشتباه باید از یه چیزی دوست داره محرومش کنی

ن برای هررر کار اشتباهی ک تنبیه بدنی نمیشه اما بعضی وقتا یه کارا یا ی حرفایی میزنن ک متاسفانه نمیشه تنبیه بدنی نشه مثلا پسر من اگ چیزی بشکنه اگه وسیله رو خراب کنه یا چیزی بریزه رو فرش یا لباسشو خراب کنه بریزه بپاشه اصلا تنبیه بدنی نشده تا به حال تا جایی که یاد دارم چیزی بهش نگفتم اما مثلا وقتی که خیلی سرتق بازی در میاره بی ادبی میکنه یا از قصد یه کار بدی انجام میده مثلا همین چند ماه پیش برای اینکه حرص منو در بیاره چون بهش گفتم از اتاق برو بیرون رفته بود موهاشو قیچی زده بود گقتم چرا این کار کردی؟ گفت چون دعوام کردی درصورتی که فقط بهش گفتم بره بیرون!تا دو ماه آرایشگاه نبردمش تا بفهمه بعضی از اشتباها جبران نمیشن

بعضی وقتا تنبیه بدنی میشه تو اجتماع همیشه از معلمش تا اطرافیان یا قوم و خیش همه ازش تعریف میکنن بيرون پسر ارومیه با ادبه زرنگه اما تو خونه به شدت شرو شوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

فحش دادن کاملا بی محلی و نشنیده گرفتن راهشه. واینکه توضیح جدی . «احتمالا نمیدونی ولی این کلمه زشته» پسر من با اینا حل شد.

کاری که در فهمش نیست، هر کس با اون اندازه فهم بود اون اشتباهو میکرد رو من دلم نمیاد تنبیه کنم منصفانه نیست! 

مثلا پسرم دوستش تو کوچه آتیش کوچولو درست کرده این اومده خاموش کنه اومده بطری آب از پارکینگ برده ریخته روش، نگو نفت بوده. حقیقتا وقتی تعریف کرد از تصور اینکه بنزین بوده سکته کردم. ولی اون نمیفهمیده!!! فقط ترسمو‌شدیدا بهش منتقل کردم . با ترس و اضطراب ساختگی شدید ای وای میدونی بنزین چیه؟ فلان میشه بهمان میشه... و فک میکنم دیگه فهمید😅

من کم پیش اومده تنبیهش کنم، جایی که میدونه ولی بی ملاحظگی میکنه اونجا فقط تنبیه اونم فقط قیافه و قهر

بچه ها هم باهم فرق دارن البته

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید.