خب درسنامه مهروماه رو نگاه بنداز اگه با اونا میفهمی بخر آزمون کانون پیش احتمال و تابع پایه معادله ...
شیمی کلن نقطه قوتمه اصلن نمیخونم فقط تست میزنم تستای مبتکران واجبو زدم الان تکمیلی میزنم با آیکیو.مهرو ماه هم دارم متوجه نمیشم چی گفتن من از پایه اون اول اول با ریاضی مشکل داشتم😑😑😑😐فیزیک سوم پیش بلدم ولی دوم اول هیچی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ای خواهر دست رو دلم نذار که خونه تو شهر ما یه دبیر چیه یکی پیدا نمیشه عین آدم توضیح بده دیشب رفتم کل ...
به قول دوستمون درسنامه مهر و ماه رو بخون اون بهتره برنامه راهبردى هم از سايت كانون دانلود كن به جاى اينكه رياضى رو روزنامه وار بخونى بيشتر حل كن حل كن حل كن و هى تست بزن به مرور خودت توش مهارت پيدا ميكنى محصل نيستى كه وقتت كم باشه برنامه ريزى كن خوب
من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
مصاحبه محمد فاضلی رو بخون حتما توی گوگل بزنی میاد پر انگیزه میشی💕💕💕💕
انگیزه دارم همه چی دارم ولی وقتی ریاضی فیزیک نمیفهمم تازه امروز با مامانمم دعوام شد گفتم همش تقصیر تو بود که من انتخاب رشته نکردم اعصابم واقعن بهم ریخته
عالیه شیمیت بر عکسمن که ضعیفم ! 😁 آیکیو شیمی خوبه ؟؟ منموج ازمون دارم و مبتکران سعی کن الان که ...
آیکیو خوبه ولی مبتکران تکمیلی عالیه تستای چون داری داره خیلی ینی آدم سیر نمیشه از زدن این تستاش کتابو با ذره بین بررسی کرده آیکیو هم یه لول از مبتکران تکمیلی پایین تره
ولی تو که ضعیفی مبتکران واجبو بخون درسنامه هاش عالی هستن
به قول دوستمون درسنامه مهر و ماه رو بخون اون بهتره برنامه راهبردى هم از سايت كانون دانلود كن به جاى ...
برنامه ریختم ولی مشکل من اینه که نمیفهمم اگه یکی برام توضیح بده مطمعنم بی برگشت تستا رو میزنم چون یه دبیری داشتم دبیر سوم دبیرستانم اومد برام کلاس دقیقا منو از ۰ ریاضی رسوند به ۱۹ امتحان نهایی حالا پیداش نمیکنم این دبیر عزیز رو😐