2777
2789
عنوان

وای خسته شدددم بخدا خسته شددم

271 بازدید | 17 پست

نمیدونم چرا اینقد بدمیاریم چراا 

من میگم حتما خونمون بدیومه خاهرم نزدیک ۲ ماهه سرفه شدید دار هر دختری میبریم میگ آلرژی قرص دادن اسپری دادن ولی خوب نمیشه سرفش سرفه شدیددد ک اونقدر سرفه کرده الان دیگ خلطش خونی شده گلوش زخم شده 

چیکار کنیم خدایاا

بنظرتون چیکار کنیم خونرو عوض کنیم؟اخه از وقتی اومدیم این خونخ ی روز خوش نداشتیم بخدا 

خونه خیلی مهمه خداکنه خونه قبلی من آتیش بگیره زندگیمو آتیش زد عوض کنید آستان زندگی خیلی مهمه

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شربت پروسپان بگیرید براش آب رو آتیشه قران پخش کنیدگلاب تو خونه اسپری کنید

باشه عزیزم اخه برا آلرژی دارو مصرف میکنه میترسم حساسیت نشون بده ب داروی دیگه خود سر نمیتونیم بخریم

خونه خیلی مهمه خداکنه خونه قبلی من آتیش بگیره زندگیمو آتیش زد عوض کنید آستان زندگی خیلی مهمه

فدتشم بخدااا منم همینو میگممم 

میگم خونرو عوض کنیم بخدا خونه قبلیمون مستاجر بودیم اونقدررر خوش یوم بود این خراب شده رو گرفتیم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️همش بد میآریم هممشش

فدتشم بخدااا منم همینو میگممم میگم خونرو عوض کنیم بخدا خونه قبلیمون مستاجر بودیم اونقدررر خوش یوم بو ...

دقیقا منم خراب بمانه

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
اره عکس انداختی گفتن عالی تست تنفس و ریه هم داد

شکر سرخ بگیر هر شب با آب جوش و بارهنگ قاطی کن بده بخوره . کااااامل خوب میشه

پسر من بعد دو سال خوب شد

شکر سرخ مثل حلوا ارده هست ظاهرش. یه کم نرمه. خشک بود مونده هست نگیر

خونه خیلی تاثیردارهما ازوقتی عروسی کردیم اومدم تو خونه مادربزرگ همسزم تا خونهدخودمون اماده بشه همش د ...

ارههههه بخدا ک همینه ولی من ب خونوادم‌میگم میگن ربطی ندار ناشکری نکن چقدرر میگم توروخدا اینجارو بفروشید بریم ی جای دیگ یجایی بگردیم ک خوش یوم 

شکر سرخ بگیر هر شب با آب جوش و بارهنگ قاطی کن بده بخوره . کااااامل خوب میشهپسر من بعد دو سال خوب شدش ...

پسرتون دوسال سرفه شدید داشتن؟

باشه عزیزم ولی خاهر منو دکتر گفته آلرژی دار این چیزا ضرر نباشه براش؟

شکر سرخ و بارهنگ از عطاری بگیرم؟بارهنگ نشنیدم تاحالا 

عزیزم مقدارشم بگو من بگیرم چن قاشق بارهنگ و شکر سرخ بریزم

2810