2777
2789

اتفاقا برعکس 

کسایی که دوست پسر ندارن بیشتر خواهان‌ دارن

پسرا اگه خودشون هرزه ترین هم باشن بازم موقع ازدواج شون

دنبال دختر پاک میگردن

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا برعکس کسایی که دوست پسر ندارن بیشتر خواهان‌ دارنپسرا اگه خودشون هرزه ترین هم باشن بازم موقع ا ...

دیگه اون دروان تموم شد  الان خودمو دوستام بگم از ماچند نفر فقط یه نفرشون دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده هست 

البته بستگی به شهر و حغرافیا هم داره یه سری شهرا هنوز خیلی مذهبی هستن مثل کاشان یزد 

ولی خب من خودم دختری به خانوادم معرفی کردم ک میدونستم قبل من به سه نفر رابطه داشته 

هیچ خبری نیست ...😉
ببین که اوایل رابطه هست که عادیه و پسره باشعوره ولی اگه مدت زیادی هست پسره یا مشکل داره یا سردمزاج ...

چند ماهه باهمیم برا همین درخواست ازدواجش و قبول نکردم میخوام بیشتر بشناسمش

چند تا مادر اومدن اما همشون پسراشون ب اینکه من میرم سر کار و حقوق دارم چشم داشتنپسراشون بیکار بودن د ...

آخ آخ از این جور آدما دوری کن که پیرت میکنن... منم خانه دارم بعد یه مدت واسه اینکه کمک خرج شوهرم باشم یه کار تو خونه پیدا کردم دیدم شوهرم روز به روز تنبل تر میشد بعد دیدم به کارای خونمو بچه‌ها نمیرسم اون کارو گذاشتم کنار دیدم مادرشوهره اومده میگه بیکار نباش کمک شوهرت کن خرج گرونه 😐صبح تا شب بشور و بساب و بپز و به درسای بچه ها رسیدگی از نظرش بیکاری بود🙄😣

دیگه اون دروان تموم شد الان خودمو دوستام بگم از ماچند نفر فقط یه نفرشون دنبال دختر افتاب مهتاب ندید ...

کاملا واضحه پشت این کامنت دختریه که دوست پسر داره 

و خودشو پسر جا زده 😁

تو اینستا نظرسنجی کرده بودن همه پسرا گفته بودن با دختری

که دوست پسر داشته ازدواج نمی کنم 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
کاملا واضحه پشت این کامنت دختریه که دوست پسر داره و خودشو پسر جا زده 😁تو اینستا نظرسنجی کرده بودن ه ...

نه بابا معلومه پسره 

پسری که سعی داره دخترا رو واسه رابطه داشتن تشویق کنه