2777
2789
نه بابا پن اینقدر حواشتگار سنتی دارم منم اهل دوست پسر نیستم ولی هنوز زوده دوست ندارم ازدواج کنم با ...

الکی ردشون نکن، شاید بعدا پشیمون بشی، البته اگر خودتون را آماده ازدواج میدونید.چون خیلی مسئولیت داره

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا پن اینقدر حواشتگار سنتی دارم منم اهل دوست پسر نیستم ولی هنوز زوده دوست ندارم ازدواج کنم با ...

اگه شرایطشون خوبه ازدواج کن

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
چند تا مادر اومدن اما همشون پسراشون ب اینکه من میرم سر کار و حقوق دارم چشم داشتنپسراشون بیکار بودن د ...

عادیه همه مادر ها همین فکر دارن شرایط اقتصادی سخته مادر ها هم میترسن پسرشون کم بیاره 

یعنی همشون همینطورن با این موضوع هم باید کنار بیایی وگرنه هرچی سن بالا تر بره انتخاب ها محدود تر میشه 

زیاد به این مورد توجه نکن ببین پسر سالم هست کاری هم هست حالا اگه درامد عالی هم نداشت طوری نی   اوکی بده 

هیچ خبری نیست ...😉

شاید کمتر کسی باور کنه تمام روز و پیش کسی باشی و بهت دست نزنه دیروز به مناسبت روز دختر رفتیم بیرون نهار خوردیم رفتیم خرید برام لباس و کفش و شیرینی گرفت رفتیم خونش فیلم بلوک ۹ رو دیدیم احساسی بود کمی گریه کردیم 🥺😂چایی و میوه خوردیم زدیم بیرون یکم قدم زدیم و من و رسوند خونه همه ی آدما مث هم نیستن

عادیه همه مادر ها همین فکر دارن شرایط اقتصادی سخته مادر ها هم میترسن پسرشون کم بیاره یعنی همشون همین ...

باشه خودم بهشون پول تو جیبی میدم برن با خودشون کیک و آبمیوه بخرن

مردی ک پول نداره زنش برا چیه

شاید کمتر کسی باور کنه تمام روز و پیش کسی باشی و بهت دست نزنه دیروز به مناسبت روز دختر رفتیم بیرون ن ...

اره ولی نمیتونی بری دوشت شی چون قطعا من با ۱۰۰ نفر این کار رو میکردم هر ۱۰۰ نفر دست میزدن

باشه خودم بهشون پول تو جیبی میدم برن با خودشون کیک و آبمیوه بخرنمردی ک پول نداره زنش برا چیه

منظورم این نیس ک خرجی رو تو بدی 

گفتم ک پسره کاری باشه کار کنه خرج خونه در بیاره یه جایی اگه کم اورد کمکش کنی

همینجا چهار پنج تا پست دیدم از دختر 35 ساله تا 45 ساله حتی حاظر بودن پسره بشینه تو خونه کارم نکنه خودشون خرجی بدن

از یه جایی به بعد ادم کم میاره تنهایی سخت میشه ادم دلش میخواد مادر یا پدر بشه 

ولی سخت گیری کردن باعث میشه انتخاب خیلی محدود بشه مثلا اون دختر 40 ساله ای که همین چند روز پیش پست گذاشته بود  تو این سن پسر سالم یا مرد سالم که مورد دار نباشه نمی تونه پیدا کنه همه پسرا سالم تو اون رنج سنی سر خونه زندگیشون هستن 

هیچ خبری نیست ...😉
منظورم این نیس ک خرجی رو تو بدی گفتم ک پسره کاری باشه کار کنه خرج خونه در بیاره یه جایی اگه کم اورد ...

من دوست دارم شوهرم ازم سرتر باشه نمیتونم احساس میکنم اینجوری خوب نیمشه دوست ندارم..حاضرم هم سنم نباشه بزرگتر باشه اما بهتر باشه

شاید کمتر کسی باور کنه تمام روز و پیش کسی باشی و بهت دست نزنه دیروز به مناسبت روز دختر رفتیم بیرون ن ...

ببین که اوایل رابطه هست که عادیه و پسره باشعوره 

ولی اگه مدت زیادی هست  پسره یا مشکل داره یا سردمزاج هست یا بد دل و متعصب مذهبی هست در کل باید مراقب باشه اینجور ادمی نباشه 

هیچ خبری نیست ...😉
2810