2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خداروشکر خودش اومد ازم حلالیت طلبید من نمیبخشمش

منم شوهرم خیانت کرد اس هاشون خوندم میخوام ترکش کمم بچه هم دارم فقط میخوام بدون این خونه خراب کنا  تاوان میدن یا نه

واقعا در حدی ناراحت شدم که قلبم درد گرفت... اسی از زندگی الانت بگو حداقل اروم بشیم.الان خوبی؟ بچه چی ...

اره الان خوبم 

بچمم پیش خودمه 

از زندگیمم راضیم 

اون هرزه صیغه ای هم خداروشکر خودم با چشمام دیدم تاوانشو 

ازم اومد طلب بخشش حلالیت کرد و من هرگز نمیبخشمش

2805
من ازدواج اولم بود جدا شدم الان زندگیم خوبه خداروشکر

خب خداروشکر❤️

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
زن اول بودم طلاق گرفتم همون زمان بچمم با خودمه

ازدواج کردی؟

شوهرت خرج بچتو میده ؟

کاش بگی از اون زنه هم جدا شده

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
منم شوهرم خیانت کرد اس هاشون خوندم میخوام ترکش کمم بچه هم دارم فقط میخوام بدون این خونه خراب کنا تا ...

اره عزیزم میدن هم شوهرت میده هم اون هرزه ها ولی یکم زمان میبره برا من ٨سال بعدش دیدمش هوو رو به گوه خوردن افتاده بود جلوم 

اره عزیزم میدن هم شوهرت میده هم اون هرزه ها ولی یکم زمان میبره برا من ٨سال بعدش دیدمش هوو رو به گوه ...

الان شوهرت با کیه؟ با همونه؟ از اونم جدا شده

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
ازدواج کردی؟شوهرت خرج بچتو میده ؟کاش بگی از اون زنه هم جدا شده

ازدواج کردم 

خرج بچمو این شوهرم میده از اون مرتیکه تا حالا هزار تومن برا بچه خرجی نگرفتم 

اونا هم بعد صیغه رو رسمی کردن و بچه دار شدن باز طلاق گرفتن و هر دوتا شون به گوه خوردن افتادن من هرگز حلالشون نمیکنم

عادل تر ازخودش،، فقط خودشه!!! 

شاید دیرکنه ک اونم درکمین هست ی موقعیت خوب، ولی زیرنمیکنه هرگز

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عادل تر ازخودش،، فقط خودشه!!! شاید دیرکنه ک اونم درکمین هست ی موقعیت خوب، ولی زیرنمیکنه هرگز

واقعا 

منم همیشه میگم دیر شد ولی دروغ نشد 

زمان برد و منم سپردم به خدا از همون اول و تاوانشو با چشمام دیدم 

قربون بزرگیش بشم من