2777
2789
عنوان

اقایون سایت تشریف بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 37 پست
😐من منطورم این بود سایت عمومی واسه خانوماس نه هر نری همین

ولا من اخرش نفهمیدم این سایت برا خانوماس یا هردو

اخه پس چرا اول انتخاب جنسیت گزاشتن

یا  اگه فقط برا خانوماس چرا نی نی یارا اقایون رو تعلیق نمیکنن  

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اوه اوه هنوز دعوا سر آقایونه؟ بابا رها کنید چرا الکی خودتونو بخاطر همچین مسئله ی پیش پا افتاده ای تیکه تیکه میکنید؟ 

آقا باشه یا نباشه مهم نیس مهم اینه اهمیت ندید ن مث اون کاربر با وجود تاهل با طرف دوس شده توو خصوصی حرفای ۱۸+ زده بعدشم مرتیکه عکس چتاشونو تایپیک کرد

خودتون مواظب خودتون باشید شما اداره ای هم ک میری همکار زن و مرد هست

توو دانشگاه دختر و پسر هست مهم اینه مواظب خودمون باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه اوه هنوز دعوا سر آقایونه؟ بابا رها کنید چرا الکی خودتونو بخاطر همچین مسئله ی پیش پا افتاده ای تی ...

اگه دقت کنی همون تاپیک مجلس عزداری که تو پربازید هست

علت تعلیقشون این بوده که اقا تو تاپیکشون بوده و اومده فحش داده اون کسایی که تو تاپیک بودن هیچی نگفتن هم بی علت تعلیق شدن

اگه دقت کنی همون تاپیک مجلس عزداری که تو پربازید هستعلت تعلیقشون این بوده که اقا تو تاپیکشون بوده و ...

من تایپیک عزاداری رو نگاه نکردم و نبودم 

برا همچین مسئله ای مدیر سایت باید فکری کنه و چهارچوبی بذاره الان من و شما بخاطر چیزی ک دست ما نیس چرا باید بحث کنیم؟

اگ من مدیر سایت بودم ب بخش فنی میگفتم تنظیم کن کسایی ک میزنن کاربر مرد عضویتشون ثبت نشه

بعدشم طرف راحت میتونه خودشو زن جا بزنه ک دیگه از دست کسی کاری برنمیاد 

پس ما خودمون باید مواظب باشیم همین.