2777
2789
عنوان

اقایون سایت تشریف بیارن

248 بازدید | 37 پست

خانوما منکه میدونم شمام اومدین پس نظر بدین لطفا😂❤️ 

اگه یه پسر عکسایی که از خودتونه رو استوری کنین لایک نکنه ولی متنایی که میزارین لایک کنه ینی چی

سخت شد یکم نشددد🤔😂

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه معنی خاصی ازش گرفت 

ولی من خودم اگه رو کسی کراش باشم عکساشو شاید لایک نکنم

نمیدونم ولا من از هرکی خوشم میاد دوس ندارم بفهمه   

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

خب یعنی دوست نداره عکس شما رو ببینه اونجا

هیچ ربطی نداشت واقعا  

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

دیگه شورشو در اوردینخجالت بکشین این عنوان بدترررررررررریننننن عنوانههمینه باعث میشه تو اینستا و یوتی ...

خب بشه درخواستارو قبول نکن گلوتو که نگرفتن

یه شوخی بود عسلم

دیگه شورشو در اوردینخجالت بکشین این عنوان بدترررررررررریننننن عنوانههمینه باعث میشه تو اینستا و یوتی ...

جعررر😂😂

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔
خب بشه درخواستارو قبول نکن گلوتو که نگرفتنیه شوخی بود عسلم

چه ربطی به درخواست داره😐

80 درصد سایت خانوم هستن 20 درصد اقایون الان با این کار باعث میشه تعداد اقایون بیشتر بشه و هر تاپیکای نمیشه گذاشت

همین شماها هستین ازشون دفاع میکنین

2810