2777
2789
عنوان

میخوام ازمون نمونه تیزهوشان بدم

137 بازدید | 19 پست

خواهشا اونایی که ازمون دادن کمکم کنن

من میخوام بدم امسال یه راهنمایی کنید که قلمچی برم یا گاج برا ازمون چه کلاسایی برم و مشاور بگیر یا نه چه کتابایی بخونم  و.... 

من تقریبا بیست سال پیش امتحان دادم و قبول شدم

اون زمان این کلاسها نبود یعنی بود ولی فقط برای کنکور

من نمونه سوالهای امتحانهای سالهای قبل رو گرفتم خوندم

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

هیچی به جز کتاب تست نمیخواد برو چندتا کتاب تست مناسب سرچ کن بگیر روزی 2 ساعت الا 3 ساعت براش وقت بزار تستاشو بزن تحلیلش کن و کتباتو خوب بخونم میتونی راحت بیاری 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم اصلا تیزهوشان نرو برو نمونه 

والا من نه کلاسی رفتم نه هیچی قبولم شدم فقط ۳۱ استان و زدم 

ولی اگه میخای بری تست بزنی برو قلمچی

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

گاج

من ریاضی میرفتم فقط

مشاور نگیر

من چون توی ادبیات مشکل داشتم و ریاضی برام اهمیت داشت یدونه ریاضی گرفته بودم،یدونه برای ادبیات و یه کتاب جامع.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

قلم چی یا گاج؟ ولم کن 

من زمانی که میخواستم آزمون بدم (فکر کنم سال ۹۲-۹۳ بود) فقط کتاب آی کیو رو گرفته بودم تست میزدم 

اونم فقط واسه پایه متوسطه اول(راهنمایی) دبیرستانمم فقط با خوندن کتابای مدرسه نمونه قبول شدم

کنکوره مگه چقدر سختش میکنین

البته نمیدونما شاید الان قبولیاشون سخت تر باشه🦔

گاجمن ریاضی میرفتم فقطمشاور نگیرمن چون توی ادبیات مشکل داشتم و ریاضی برام اهمیت داشت یدونه ریاضی گرف ...

گاج خوب نیس قلمچی بهتره 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
قلم چی یا گاج؟ ولم کن من زمانی که میخواستم آزمون بدم (فکر کنم سال ۹۲-۹۳ بود) فقط کتاب آی کیو رو گرفت ...

نه من پارسال امتحان دادم فقط با یه ۳۱ استان .

انقدرام سخت نیس

گاج خوب نیس قلمچی بهتره

برای مقطع راهنمایی گاج خوب بود.من تیز قبول شدم نرفتم چون یه شهره دیگه بود.رفتم نمونه.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

من الان تیزهوشانم قبولی چهار سال پیش 

اگه برای ازمون ششم به هفتم میگی 

تست بزن ، میتونی سوالای سال پیشو زمان بگیری خودت حل کنی

یه کتاب هوش کمپلکس بگیر، خودم اینو دوبار زدم ، یدور دیگه غلطامودکه دیگه کل کتابو مسلط بودم

خود مدرسم سطح بالا بود و زیاد از نظر درسی باهامون کار میکرد

سعی کن کلا با مطالعه و کار کردن سطح هوشتو بالا ببری

اگه مدرست معمولی الان خودت کتاب کارای مربوط به هر درسوبخر با پاسخنامه و تحلیل با درسا پیش برو 

نمیدونم دقیق ولی فکر کنم خیلی سبز خوبه

سعی کن دستت با تست زدن راه بیفته  و سرعت عملتو بالا ببری که این با همون تست زدن مداوم اوکی میشه ، کلا زیاد ازمون حل کن که با ازمون راحت باشی

راه حلای تست زنی رو از جاهای دیگم دنبال کن

بارونو دوس دارم🌱
الان دختر من کلاس ششم هستاقدانی کنم برای کتاب و ..میشه راهنمایی کنی عزیزم

من نهم به دهم رفتم 

واقعا به نظرم از هفتم فرستادن برای نمونه خوب نیس 

برای کتاب زمان‌ما آی کیو خیلی معروف بود 

درسنامه فوق العاده ای داش 

و یه کتاب بود از خیلی سبز جلدش مثل کندو عسل بود اونم خوب بود فقط تست داشت

2810