2777
2789

سلام من نوزادم تازه ی هفته پیش واکسن دوماهگیشو زدم الان از دیشبه اسهاله گلاب ب روتون اول حالت زرد لیمویی بودن خیلی روشن الان کلا ابکی سبز کفم میکنن یعنی تو پوشک جذب میشن رنگشون سبزه هیچ چیز دیگه ای همراهشون نیس ابکیه چی بهش بدم خوبشه دارم سکته میکنم از غصه خوردن 🥺

دقیقا دختر منم مدفوعش سبز شده مامانم میگه از سرما شکمشو گرم بگیر خوب میشه شیرخشکیه؟

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

پسرمنم‌ شش ماهه هسش اینجوری شده

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببرش دکتر به بچه دو ماهه نمیشه غذا و دمنوش...داد خود درمانی خطرناکه حتما ببرش دکتر آب بدنش کم نشه🥹

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
دقیقا دختر منم مدفوعش سبز شده مامانم میگه از سرما شکمشو گرم بگیر خوب میشه شیرخشکیه؟

چیکارکنم دقیق برام توضیح میدی ؟ تب و هیچی نداره فقط اسهال آبکی و کفه 

چیکارکنم دقیق برام توضیح میدی ؟ تب و هیچی نداره فقط اسهال آبکی و کفه

از سرما هست لباس گرم تنش کن و ی قوطی شیر ببلاک ال آف بده بهش بخوره تموم شد شیر خودشو بده دکتر ب من اینجور گفت

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
از سرما هست لباس گرم تنش کن و ی قوطی شیر ببلاک ال آف بده بهش بخوره تموم شد شیر خودشو بده دکتر ب من ا ...

من بهش نان میدم الان عوضش کنم و بچه شما خوب شد چند روز بعد خوب شد ؟

دکتر گفت نان چربه و سنگین ببلاک بهتره بعد برا اسهالش ببلاک ال آف داد تا خورد خوب شد اما ب من گفت تموم شد شیر قبلی بده من دوباره شیر قبلی دادم اسهال شد مجبور شدم همش ببلاک ال اف بدم 

تا شیرشو عوض کردم ی روز بعد خوب شد شیر سابق دادم دوباره مریض شد

منم ۱۰روز دیگه واکسن دوماهگی داره بچم. میترسم از واکسن . آخه یه کلیپ دیدم که میگن اصلا این واکسنا خوب نیستن

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد

گرم بگیرش اسهال کفی سبز از سرما و عفونته دکتر هم ببر

2810