2777
2789

بچم حدود ده ماهشه

از وقتی دندوناش داره درمیاد تعداد دفعات مدفوعش شده سه چهار بار در روز

قبلا یکی دوبار بود

اما حالت اسهال نیس معمولا

الان یجوری پاش سوخته ک از تاول ها خون میاد

فردام جمعست دکترش نیست

تروخدا بگید چیکار کنم چی بزنم 

زینک اکساید کالاندولا کروتریمازول همرو امتحان کردم بی فایدست😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا تو این مرحله هستم 

دو شب پشت سر هم مای بیبی نکردمش فقط شلوار پوشوندم پماد تتراساکلین زدن هر وقت میخاستم مای بیبی کنمش و به میزان زیاد پودر بچه میزدم بهش 

می‌دونم پودر بچه خوب نیس ولی خب همون پودر بچه خوبش کرد وضعش خراب بود 

شرمنده منم از شما یه سوالی دارم 

بچه شما زیر چشماش گود نیس  ؟؟ گودی زیر چشم از چی می‌تونه باشه تو گوگل سرچ کردم خیلی ترسیدم میخاستم ببینم شما تجربه ای داری 

دقیقا تو این مرحله هستم دو شب پشت سر هم مای بیبی نکردمش فقط شلوار پوشوندم پماد تتراساکلین زدن هر وقت ...

خیلی بده خون میاد از زخماش الهی بمیرم من براش 😭😭😭😭

ن عزیزم نیست ببرش دکتر شاید ی ویتامینی چیزی تو بدنش کم سده مکمل میخوره درست میشه انشالله

خیلی بده خون میاد از زخماش الهی بمیرم من براش 😭😭😭😭ن عزیزم نیست ببرش دکتر شاید ی ویتامینی چیزی تو ...

باشه گلم ممنون ❤️🙏

شما هم پودر بچه رو فراموش نکن آب رو آتیشه 

تند تند هم عوضش کن بشور مصلا هر دو ساعت یه بار عوضش کن 

روغن زرده تخم مرغ از مامانم شنیده خوبه واسه سوختگی

باید زرده تخم‌مرغ رو بگیری رو شعله من خودم دقیقشو نمیدونم بزن نت ببین چجوری بگیری

شاید آماده‌اش هم تو بازار باشه

و اینکه حتما ببرید دکتر هرچی هم میزنید از دکتر بپرسید یه وقت خدا نکرده بدترش نکنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم