2777
2789
عنوان

خاهرم ی ماه و نیم سرفه دارههه

94 بازدید | 12 پست

بردیم دکتر از ریه اینا عکس گرفت همه چی اوکی عالی 

تست تنفس و ریه عالی

گفتن آلرژی 

الان دوروزه خلط خونی داره از چیه؟چیکارکنیم خوب شه

خواهر درسته نه خاهر

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

برای گلو و سرفه

سیب آب پز

پرتقال بخار پز با نمک

دمنوش آویشن

قرقره آب نمک

سوپ مرغ

غذای شیله

پیاز کبابی

عسل و لیمو صبح و شب

دم کرده چهارتخم

بخور عرق نعناع

هر نیم ساعت آب بخورین گلو خشک نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای گلو و سرفهسیب آب پزپرتقال بخار پز با نمکدمنوش آویشنقرقره آب نمکسوپ مرغغذای شیلهپیاز کبابیعسل و ...

باشه عزیزم من همرو نمیتونم چون میترسم حساسیت داره ب خیلی چیزا حساسیت نشون بده 

ودی بخور عرق نعنارو امتحان میکنم با سیب آپز

باشه عزیزم من همرو نمیتونم چون میترسم حساسیت داره ب خیلی چیزا حساسیت نشون بده ودی بخور عرق نعنارو ام ...

همه رو نوشتم هر کسی هر کدوم که بتونه انجام میده، امیدوارم زودتر خوب بشه🙏در عرض چندروز این کارارو انجام بده اوکی میشه، خون احتمالا واسه سرفه زیاد هست جلوی سرفه گرفته بشه خوب میشه 

همه رو نوشتم هر کسی هر کدوم که بتونه انجام میده، امیدوارم زودتر خوب بشه🙏در عرض چندروز این کارارو ان ...

بخوب عرق نعنا همون برم عرق نعنا بگیرم و بریزم تو قابلمه بخارش بزنه ب گلو و دهن باز؟

فدات بشم خدا خیرت بدهینی همین دوتا کار کافیه

من معمولا با توجه با موجودی هامون اینارو کم کم انجام میدم، تا زمانی که خوب بشیم، بیشترش هم واقعا راحته، آب نمک خیلی تاثیر داره، قبل خواب انجام بده ، غذاهای آب پز بخوره و اش و‌سوپ، سرخ کردنی و غذای خشک نخوره 

بخوب عرق نعنا همون برم عرق نعنا بگیرم و بریزم تو قابلمه بخارش بزنه ب گلو و دهن باز؟

یا عرق نعناع و یا خود نعناع، حتی نعناع خشک هم میتونی استفاده کنی ، توی قابلمه بذار آب بجوشه، نعنا هم بریز داخلش بعد یه ده دقیقه اینا حدودا، یه حوله یا پتو سرش میندازه بخور میکنه، بهتره شب قبل از خواب انجام بده

نه دهن باز نمیخواد،مثلا از بینی هوا بگیره از دهن پس بده بعد از دهن نفس بگیره از بینی پس بده ، تا راه گلو و بینی باز بشه خلط نمونه اونجا ها  

بخدا خسته شدیمم ده تا دکتر عوض کردیم قرص دادن سرفه خوب نمیشه شدددید

باید مراقبت کنین ،کم‌صحبت کنه،غذاهای آب پز و ابکی و نرم  و کارایی که نوشتم رو دونه دونه انجام بدبن خوب میشه