2777
2789
عنوان

دختر رو بد تربیت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 46 پست
تجربه از مساوره بهتره پارسال رفتم ولی یه لیست داد گفت کارهای خوبو بدشو بنویس

دقیقا.‌ ی مدت زیاده هی اسم مشاور افتاده تو دهن همممون‌ .‌ی جاهایی جواب نمیده.‌یجاهایی باید خودمون شل کنیم ی ذره یا حتی ب خودمون استراحت بدیم اوضاع درست میشه.‌یا گاهی سختگیری لازمه ک جو الان بخاطر جوگیری همین داستان مشاوره ها نمیپسندن اونو.‌

parasoo1989@
تجربه از مساوره بهتره پارسال رفتم ولی یه لیست داد گفت کارهای خوبو بدشو بنویس

عزيزم شما باید کتاب بخونی مشاور بری سی دی های

دکتر هلاکویی رو از انتشارات ماوشما سفارش بده

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها چاره ت اینه مدتی تحمل کنی لجبازیاشو و برخورد نکنی

اگر با دیگران بد برخورد کنه و..تحمل کن و مدارا کن.

فک کن یه بچه سه ساله داری

فک نکن هفت سالشه

تنها چاره ت اینه ک یکی دو سال آزادش بذاری کامل و باهاش بازی کنی و جز خوش اخلاقی چیزی ازت نبینه

اگرم چیزی ازش میخوای با احترام و مدارا و نه زور و اجبار و بداخلاقی

هر چه از دوست رسد نیکوست...

توی اینستا فهیمه اکبری و آکادمی تربیت کوثر یاوری رو دنبال کنید خیلی مطالب خوبی میگن دختر شما و خود شما حتما باید برید مشاوره البته مشاوره ی حاذق

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
ضمنا شاید مرحله پوشک بچه رو اذیت کرده باشه و نیاز به روانشناس باشه ولی در سایر موارد وقتی مادر حساس ...

پارسال تولد شش سالگیش تولد گرفتم بهش خیلی خوش گذشت چون هم داداشش تازه اومده بود هم کلاس اولی بود 

وهمیشه سعی میکنم بهش خوش بگذره ولی به دلایلی خودش نمیخواد مثلا 

امسال تولدنگرفتم گفتم یکم کمبودهم حس کنه بدنیست

ولی توی هرتولدی گریه میکنه ک اره برام نگرفتین

یاحتی توعروسی گریه میکنه میگه چرا واسم ازون کیکا نمیخرین چرامن عروس نیستم

یاکه اطرافیان خاله عمه دوسش دارن مثلا میگن آلاجاون بیابغلم ولی دخترم قیافش میره توهم و نمیره بدون دلیل 

شایدم دلیلی داره ک من بیخبرم یامال مثلا یکسال پیشه که ازش رو برگردوندند یا اینا وخیلی چیزا باعثبداخلاقیشه

چرا بریم؟

چون مشکل حل بشه 

اصلا قصد توهین نداشتم اما این مشکل باید با مشاوره حل بشه

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
تنها چاره ت اینه مدتی تحمل کنی لجبازیاشو و برخورد نکنیاگر با دیگران بد برخورد کنه و..تحمل کن و مدارا ...

خیلی مدارا کردم 

هیچوقت خوب نشد

مثلا گریه گریه که من امشب باید خونه عموم بخوابم حالا جاریم ازون زنای قانونمند و حساس ک بچهاش اصلا اجازه چیزی خواستن و حرف کش دادن و گریه زاری ندارن...

گاهی منم دلم میخواد خیلی بهش فشاربیارم شاید درست شه 

ولی قلبا آدم سخت گیری نیستم

دقیقا.‌ ی مدت زیاده هی اسم مشاور افتاده تو دهن همممون‌ .‌ی جاهایی جواب نمیده.‌یجاهایی باید خودمون شل ...

من واقعا گیجم 

تصلا نمیدونم کدوم راه درسته چون همشون به بن بست خورده

خیلی مدارا کردم هیچوقت خوب نشدمثلا گریه گریه که من امشب باید خونه عموم بخوابم حالا جاریم ازون زنای ق ...

الان جاریتو چیکار داری؟

ذهنت مقایسه گره ذاتا

من واقعا گیجم تصلا نمیدونم کدوم راه درسته چون همشون به بن بست خورده

شما با مقایسه مداوم خودت با جاریت یا افراد دیگ یک روش خاص رو پیگیری نمیکنی و یک روز اسون میگیری یک روز سختگیر میشی از این شاخه به اون شاخه میری و برا همین نتیجه نمیگیری

خیلی مدارا کردم هیچوقت خوب نشدمثلا گریه گریه که من امشب باید خونه عموم بخوابم حالا جاریم ازون زنای ق ...

اقتدار اقتدار اقتدار.‌توتربیت بچه. اقتدار همراه مهربونی. شما نمیذاری بمونه نمیخوای بمونه سرحرفت وایمیستی نه با داد ، اما حرفتو‌عوض نمیکنی.‌چندساعتم گریه کرد اشکال نداره چندین بار ک تکرار بشه میبینه نتیجه نمیگیره ول میکنه

parasoo1989@