2777
2789

چطوری به بچه‌هاتون تکالیفشو میگید؟من میکاپ آرتیستم بعضی از روزا ساعت 5 صبح میرم سالن تا غروب

درس بچه رو مامانم،بابام،خواهرم،همسرم هر سری یکیشون میده 

انقد خسته میشم که حد نداره نه میتونم برا بچم درست حسابی وقت بزارم نه واسه خونه زندگیم ولی از یه طرفم درآمدی که دارمو نمیتونم بزارم کنار🥲

ولی یه همکارم دارم هیرستایلیست هستش از همسرش جدا شده 2 تا هم بچه داره استوری‌هاشو که میبینم بعد از کارش همش با بچه‌هاش بیرونه یا میره واسشون خرید میکنه...نمیدونم چجوری میرسه😂

الان چون مریضم چند روزی سالن نمیرم فقط اینجور وقتا میتونم با بچم وقت بگذرونم

این کاربر 18 سالگی مزدوج و ۱۹ سالگی مادر شد ❤️👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درامدت چقدر هست؟

بستگی داره تو چه فصلی باشی چه تاریخ خاصی باشی؟

میبینی یک روز 5 تا مشتری داری روز بعدی 2 تا 

هر میکاپ بین 2 تا 5 تومن

عروس هم که از 15 شروع میشه ولی میبینی یه ماه کلا 5 تا عروس داری ماه بعدی 20 تا

این کاربر 18 سالگی مزدوج و ۱۹ سالگی مادر شد ❤️👨‍👩‍👦
بستگی داره تو چه فصلی باشی چه تاریخ خاصی باشی؟میبینی یک روز 5 تا مشتری داری روز بعدی 2 تا هر میکاپ ب ...

خوب اینجور که می گی حقوقت حیفه اگه نخواهی سر کار بری ، 

به نظرم یکم باید برای بچه هات ریخت و پاش کنی که حس کنند اگه مادرشون کنارشون نیست در عوض دارن از مزایایی شاغل بودن مادرشون استفاده می کنند!  مثلا تفریحات خفن بفرستین با پدر و مادرت ، یا بفرستین رستوران هایی که دوست دارن یا براشون چیزهایی که هوس می کنند بگو سفارش بدن ! 

من خواهرم شاغله حقوق خوبی هم داره منتها در طول هفته که همه اش بچه اش یا خونه مادرم هست یا خونه مادرشوهرش ، آخر هفته ها هم که سر کار نمی ره یا مشغول پخت غذا هست یا تمیزکاری خونه که بازم بچه اش می ره خونه مادرم!  یعنی حس می کنم هیچ وقت بچه اش از مزایای شاغل بودن مادرش استفاده نکرده ، دلم می خواد بهش بگم حداقل آخر هفته رو تمیز کار بگیر و غذاهات از رستوران سفارش بده تا بتونی چند ساعت مفید با بچه ات باشی! بچه اش از اونهایی می شه که بزرگ شد می گه من اصلا زن شاغل نمی خوام داشته باشم دلم می خواد بچه ام تو خونه خودم بزرگ بشه! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟