2777
2789
عنوان

کنکوریا مشاورا و روانشناسا

41 بازدید | 6 پست

بچه ها من یه مدته تو درس خوندن دچار مشکل شدم اونم اینکه وقتی میخام شروع کنم به درس خوندن یکی دو خط میخونم میرم تو خیال بافی به گذشته فکر میکنم به آینده....  یا تو موقعیت های مختلف خودمو تصور میکنم وسط مراسم تولد مهمونی..... 

بعضی وقتا با خودمم حرف میزنم اصلا نمیدونم چم شده

کاش یکی بهم بگه چحوری خیال بافی رو کنار بزارمممم تا اخر عمرم دعاش میکنم

همه مجبور حکم تقدیریم کرد و ناکرد اختیاری نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کش ببند به دستت هروقت رفتی تو فکرو خیال بکش دردت بگیره یکم و به درس خواندن ادامه بده ، صبح با گوش ...

اره به فکر خودمم رسید با چاقو خط خطی کنم دست مو🤧😂ولی خب میدونی من غرق میشم بعدا به خودم میام میبینم نیم ساعت گذشته

من خودم پارسال کنکور داشتم مشاورم بهم گفت اولا دورت خلوت باشه بعد یه کاغذ سفید کنارت باشه هرموقع چیزی اومد تو ذهنت همون موقع بنویس و به خودت قول بده قبل خواب به اون نوشته ها فکر کنی اینجوری مغزت عادت میکنه قبل خواب وقت فکر کردن به این چیزاس نه وسط درس

من خودم پارسال کنکور داشتم مشاورم بهم گفت اولا دورت خلوت باشه بعد یه کاغذ سفید کنارت باشه هرموقع چیز ...

نتیجه داد برای شما؟ دیگه از رویا هامم دارم متنفر میشم چون حس میکنم هیچ وقت نمیرسم بهشون

نتیجه داد برای شما؟ دیگه از رویا هامم دارم متنفر میشم چون حس میکنم هیچ وقت نمیرسم بهشون

اره بعضی وقتا بعد دوساعت می‌دیدم ۱۰ تا چیز نوشتم و این اعصابم رو خورد می کرد خود همین داستان باعث شد به خودم بیشتر بیام و اصلا خود به خود تمرکز هم بیشتر شد