2777
2789
کامنتای شما که خنده دار نیس گریه کردنیه رسما

خب پس گریه کن،کی جلوتو گرفته🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من نمی‌دونم چرا جبهه میگیرین 

واقعا ی سری تاپیکا چرت و مسخره و خنده داره

همین خودمون تو کلی از تاپیکا مگه مسخره بازی در نمیاریم 

نمونش همون تاپیک ک تو کابینت قائم شده بود  

یا بعضی وقتا اسم خیلی از تاپیک ها رو ب عنوان مسخره کردن میگیم مثلا اقدس الویه یا ماکارونی تو پارک 

والا من نمی‌دونم چرا جبهه میگیرین واقعا ی سری تاپیکا چرت و مسخره و خنده دارههمین خودمون تو کلی از تا ...

من خودمم به بعضی از تاپیک ها خیلی میخندم

اما اینکع تاپیک دروغ زد هر هر میخندید به کامنتا کار خوبی نبود

والا من نمی‌دونم چرا جبهه میگیرین واقعا ی سری تاپیکا چرت و مسخره و خنده دارههمین خودمون تو کلی از تا ...

ی تاپیک بود همین چند وقت پیش

ک نور زمان تشکیل نطفه جنین تاثیر دارخ تو رنگ پوستش؟

خدایی خیلی خنده دار بود اون😂

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
الان مگه ناراحتی داره خب حق داشته مسخره کنه کلا نی نی سایت سرزمین عجایبه

نه به خدا چرا فکر میکنید جدی گرفتم

بنظرم عجیب بود گذاشتم بقیه هم ببینن

خودمم ساده نباشم باور کنم هر تاپیکی رو

ی تاپیک بود همین چند وقت پیش

ک نور زمان تشکیل نطفه جنین تاثیر دارخ تو رنگ پوستش؟

خدایی خیلی خنده دار بود اون😂

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
من خودمم به بعضی از تاپیک ها خیلی میخندماما اینکع تاپیک دروغ زد هر هر میخندید به کامنتا کار خوبی نبو ...

الان مگه بقیه تاپیکا واقعی ان نود درصد اینایی که تاپیکاشون می شه پر بازدید همشون الکی ان 

بعدشم مسخره کرده خوب حق داشته شما برو نگاه کن هر روز توی تاپیکای پربازدید یه حس ششمی هست اگه این مسخره نیست پس چیه 

من خودمم به بعضی از تاپیک ها خیلی میخندماما اینکع تاپیک دروغ زد هر هر میخندید به کامنتا کار خوبی نبو ...

بله عزیزم درسته حق با شماست 

خدا می‌دونه هر روز چن تا تاپیک دروغ زده میشه 

اسم پیج این بلاگره چیه؟ توی اینستا

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
2810