2777
2789

شما توی خانواده تون مشکل تیرویید دارید ؟ خودتو نگران نکن شاید نمونه ش کم بوده انجام تست به مشکل خورده

تلفنی  چیزی نگفتن ؟

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببربه دکترغددآزمایششونشون بده .اگه لازم باشه بهت میگن تکرارکنی داداش من هرهفته زنگ میزدن که ببرنش تکرارکنه آزمایشش رو.ولی آزمایش روکه به دکترغددنشون دادن گفت لازم به تکرارنیست .به مرورپایین میادونرمال میشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ببربه دکترغددآزمایششونشون بده .اگه لازم باشه بهت میگن تکرارکنی داداش من هرهفته زنگ میزدن که ببرنش تک ...

اخه اصلا جواب ازمایش رو بهم ندادن فقط زنک زدن گفتن مشکل داره باید تکرار بشه

خدایا خودت کمکم کن 
اره خواهرم داره خانواده شوهرم هم دارن

از بچگی داشتن ؟ ان شاالله که چیزی نیست ولی اگر باشه هم خودت دیگه خواهرت و خانواده شوهرت رو دیدی دیگه دارن زندگی شونو میکنن برای خودت فشار روحی ایجاد نکن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اخه اصلا جواب ازمایش رو بهم ندادن فقط زنک زدن گفتن مشکل داره باید تکرار بشه

این باروتکرارکن وحتماجواب آزمایش روبه دکترنشون بدید .امکانش هست واسه زردی باشه .اصلااسترس نداشته باش واسه بچه بده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
از بچگی داشتن ؟ ان شاالله که چیزی نیست ولی اگر باشه هم خودت دیگه خواهرت و خانواده شوهرت رو دیدی دیگه ...

خواهرم از بچگی متوجه نشده بودیم داره بعد بارداریش فهمید 

خدایا خودت کمکم کن 
این باروتکرارکن وحتماجواب آزمایش روبه دکترنشون بدید .امکانش هست واسه زردی باشه .اصلااسترس نداشته باش ...

زردیش 11ونیم بود موقعه ازمایش میتونم برم ازمایشگاه خصوصی انجام بدم شاید نتایجش دقیق تر باشه

خدایا خودت کمکم کن 
خواهرم از بچگی متوجه نشده بودیم داره بعد بارداریش فهمید

خب مشکلی پیش اومد ؟ نه 

پس قضیه رو گنده نکن برای خودت فکر کنی چی شده 

اگر هم باشه از این سن فهمیدید زیر نظر پزشک همه چیز تحت کنترله ولی من میگم نیست ان شاالله میری تکرار می‌کنی میفهمی نیست خیالت راحت میشه 

زردیش 11ونیم بود موقعه ازمایش میتونم برم ازمایشگاه خصوصی انجام بدم شاید نتایجش دقیق تر باشه

نمیدونم والا ولی بهتره همونجایی که دفعه اول آزمایش گرفتن برید 

شنبه میریم دعا کن جواب ازمایشش اشتباه باشه

انشاءالله اشتباه باشه عزیزم .فقط استرس نداشته باش توکل کن به خدا 

2810