2777
2789
عنوان

همین الان منتظر کی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 34 پست

پیامک واریز پول😌

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. خدا قوت. 

تاپیک تعطیل شد، پستتون رو نتونستم بخونم. بفرمایین

الله. پاک باش و خدمتگزار. دنیا فریبندس. عمر کوتاهه. حساب کتاب نزدیکه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 
سلام. خدا قوت. تاپیک تعطیل شد، پستتون رو نتونستم بخونم. بفرمایین

سلام

بله نوشتم داغ دل خیلیارو تازه کرد

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
سلامبله نوشتم داغ دل خیلیارو تازه کرد

چی؟

کلا با پستم موافق بودین؟

الله. پاک باش و خدمتگزار. دنیا فریبندس. عمر کوتاهه. حساب کتاب نزدیکه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 
چی؟کلا با پستم موافق بودین؟

نه نبودم

مسخرشون کردم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
چرا؟پس واس چی لایک کردین؟

چیو لایک کردم؟

چقد فراموشکار شدم

باتوجه به تاپیکهاتون و علاقتون به ائمه

چه راهکاری دارید برام تا نمازخونه بشم

نماز خوندنم ادامه دار بشه

چیو لایک کردم؟چقد فراموشکار شدمباتوجه به تاپیکهاتون و علاقتون به ائمهچه راهکاری دارید برام تا نمازخو ...

سبحان الله. با توجه به تاکیدات روی نماز در قرآن و کلام معصومین علیهم السلام حتما این مورد کاهلی در نماز رو جدی بگیرین و ان شاءالله در آدمه بیشتر صحبت می کنیم در این مورد.

این تاپیک رو گذاشتم: 

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

رل اکس پارتنر رابطه شوگر و .... مصادیق بی عفتی و فساد هستن. صحبت هم در موردشون در اینجا قبیح و زشت هست و باعث عادی انگاری میشه در جامعه. لطفا عمدا یا سهوا این چیزا رو ترویج نکنید
 به شرع پایبند باشید. صحبت و نگاه از روز هوس عیرشرعی و گناهه. پایان گناه خسران رسوایی و پشیمانیست.

از مسیر فساد انتظار خیر داشتن خطاست.

چیو لایک کردم؟چقد فراموشکار شدمباتوجه به تاپیکهاتون و علاقتون به ائمهچه راهکاری دارید برام تا نمازخو ...

اولا همین که از نماز صحبت می کنید، نشانه خوبیه یعنی هنوز قلبتون با نماز مانوس هست و مثل بعضی ها .... نیستین.

بیش از 70 بار کلمه "الصلاة" در قرآن تکرار شده است. در روایت بسیار در مورد نماز تاکید شده، حتی یکی از معصومین اشاره داشتن که کسی که نماز رو سبک بشماره بشفاعت ما نمیرسه.

امام حسین علیه السلام وسط جنگ در عاشورا نمازشون رو خوندن، ما در بیرون یا منزل چه کار مهمی داریم که بخواد مانع نمازمان بشه؟

در روز دقت کنید چقدر در سایت نی نی یا سایر بسترهای مجازی و .... وقت میزارید، یعنی سر ظهر در یک بازه حدود پنج ساعته نمیشه حدود ۱۰ دقیقه از مجازی یا ... دل کند و برای نماز وقت گذاشت؟

برخی میگن حق الناس رو رعایت کن حق الله رو خدا می بخشه؟ اولا ما آیه ای داریم که چنین ادعایی کنه یا اونا از خودشون میگن؟ ثانیا من جایی نخوندم که گفته باشه افرادی که از بخشش و رحمت خدا مدام در حال سواستفاده کردن هستن حتما بخشیده میشن؟ بزرگی گفته کسانیکه حق خالق رو مراعات نمیکنن محاله حق مخلوق (حق الناس) رو بتونن رعایت کنن. برخی فکر میکنن حق الناس انحام نمیدن اتفاقا گاها انجام میدن ولی دلشون متوجه نمیشه. 

در این زمونه که موارد لغزش زیاد شده واقعا نماز مثل سمر و حصار عمل میکنه (ببخشید در همینجا برخی درخواست دوستی هایی که بمن شده موارد خاصی درش بمن گفته شده که بلطف الله نمازم باعث شده خودمو بی اعتنا نشون بدم).

إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى‌ عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَرِ.

دقت کنید امروز از نماز صحبت کردین و موضوع براتون اهمیت داره، مراقب باشید کاهلی ادامه دار در نماز سبب نشه سال بعد اصلا حوصله شنیدن این مباحث رو نداشته باشین، پس کمی هم خودتون اراده کنین و از خدا یاری بخواهید که نماز رو از دست ندید.

برخی به اشتباه فکر میکنن که خودشون نماز و ترک کردن، اما احتمالا نماز اونهارو ترک کرده و علتش هم میتونه: انجام برخی گناهان و لقمه و پول شبهه دار یا مخلوط به حرام و موارد دیگه باشه

در روز ۲۴ ساعت شبانه روز فقط حدود ۲۵ دقیقه کل نماز وقت می بره، و الان مثل قدیم نیست، الحمدلله رب العالمین همه خونه ها حمام دارن در شهر و ادارت هم نمازخانه به اندازه کافی هست،  پس مراقب باشیم و غفلت و تنبلی رو کنار بزاریم ان شاءالله. 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

اولا همین که از نماز صحبت می کنید، نشانه خوبیه یعنی هنوز قلبتون با نماز مانوس هست و مثل بعضی ها .... نیستین.

بیش از 70 بار کلمه "الصلاة" در قرآن تکرار شده است. در روایت بسیار در مورد نماز تاکید شده، حتی یکی از معصومین اشاره داشتن که کسی که نماز رو سبک بشماره بشفاعت ما نمیرسه.

امام حسین علیه السلام وسط جنگ در عاشورا نمازشون رو خوندن، ما در بیرون یا منزل چه کار مهمی داریم که بخواد مانع نمازمان بشه؟

در روز دقت کنید چقدر در سایت نی نی یا سایر بسترهای مجازی و .... وقت میزارید، یعنی سر ظهر در یک بازه حدود پنج ساعته نمیشه حدود ۱۰ دقیقه از مجازی یا ... دل کند و برای نماز وقت گذاشت؟

برخی میگن حق الناس رو رعایت کن حق الله رو خدا می بخشه؟ اولا ما آیه ای داریم که چنین ادعایی کنه یا اونا از خودشون میگن؟ ثانیا من جایی نخوندم که گفته باشه افرادی که از بخشش و رحمت خدا مدام در حال سواستفاده کردن هستن حتما بخشیده میشن؟ بزرگی گفته کسانیکه حق خالق رو مراعات نمیکنن محاله حق مخلوق (حق الناس) رو بتونن رعایت کنن. برخی فکر میکنن حق الناس انحام نمیدن اتفاقا گاها انجام میدن ولی دلشون متوجه نمیشه. 

در این زمونه که موارد لغزش زیاد شده واقعا نماز مثل سمر و حصار عمل میکنه (ببخشید در همینجا برخی درخواست دوستی هایی که بمن شده موارد خاصی درش بمن گفته شده که بلطف الله نمازم باعث شده خودمو بی اعتنا نشون بدم).

إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى‌ عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَرِ.

دقت کنید امروز از نماز صحبت کردین و موضوع براتون اهمیت داره، مراقب باشید کاهلی ادامه دار در نماز سبب نشه سال بعد اصلا حوصله شنیدن این مباحث رو نداشته باشین، پس کمی هم خودتون اراده کنین و از خدا یاری بخواهید که نماز رو از دست ندید.

برخی به اشتباه فکر میکنن که خودشون نماز و ترک کردن، اما احتمالا نماز اونهارو ترک کرده و علتش هم میتونه: انجام برخی گناهان و لقمه و پول شبهه دار یا مخلوط به حرام و موارد دیگه باشه

در روز ۲۴ ساعت شبانه روز فقط حدود ۲۵ دقیقه کل نماز وقت می بره، و الان مثل قدیم نیست، الحمدلله رب العالمین همه خونه ها حمام دارن در شهر و ادارت هم نمازخانه به اندازه کافی هست،  پس مراقب باشیم و غفلت و تنبلی رو کنار بزاریم ان شاءالله. 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

سلام. إن شاءالله طاعات قبول.اولا همین که از نماز صحبت می کنید، نشانه خوبیه یعنی هنوز قلبتون با نماز ...

دیشب یه تاپیکی دیدم درباره ی خروج روح از جسم

مثل برنامه زندگی پس از زندگی

یدفعه نوشتم برای استارتر چقدر دوست دارم تو اون حالت قرار بگیرم

حالت کما

حالت مرگ

خوابیدم و نزدیکای صبح خواب دیدم رفته بودم بیرون داشت برف میومد زمین لغزنده بود،یدفعه یکی از همسایه هامونو دیدم بهش گفتم بیا اسنپ بگیریم بریم خونه

ماشین اومد ما سوار شدیم همینطور که داشت میرفت یدفعه ماشینمون عقبی رفت

قدم بلند کردم ببینم چی شده دیدم یه پژو تاکسی تصادف کرده بود سقفش رفته بود داخل و بخاطر لیز بودن زمین خورده بود به ماشین ما و داشت ماشین مارو هل میداد عقبی

من خیلی ترسیده بودم سرمو چسبوندم به صندلی و منتطر دیدن حصرت عزرائیل شده بودم

اون ماشین تاکسی انگار کم کم داشت میومد روی ماشین ما

من تو دلم گفتم خدایا اگه بمیرم دخترم چی میشه

خدایا من پره گناهم منو نبر

و ناگهان گفتم:خدایا توبه میکنم،و بعد این جمله من یدفعه ماشینمون به حرکت دراومد و رفت جلو

بنظرتون چه تعبیری داره؟

خودم حس کردم خدا ازم توبه میخواست😭

2810