من رشتم تجربیه اما بخاطر داوطلب های زیادی که داره میخوام برم ریاضی و اینکه به ریاضی علاقه دارم به نظرتون آینده شغلیش خوبه لطفاً اگه تجربه دارید راهنمایی کنید ممنون میشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه میکنه به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
اگه معدل هفتم و هشتم پایین باشه ولی نهم معدل بالای ۱۹ باشه میشه رفت تجربی؟ آخه شنیدم بعضیا میگن معدل ...
نه معدل دوازدهم مهمه فقط
اما اگه پایه ضعیفی داری پیشنهاد میکنم تو تابستون یا اوایل مهر که درسا سنگین نیست اون مباحث مهم که بلد نیستی بخون چون پیوسته هست یعنی ادامه هم دیگه هست که نهم خوب بدی
هعیی باید یه دید وسیع داشته باشی ذهنت باید باز باشه چون یه سری درسا مثل هندسه و گسسته اثباتی دارن و فقط شیمی با بقیه درسا با تجربیا یکی هستین فیزیکتونم فقط یه فصل اضاف داری الانم مایی که دوازدهیم میریم ده ریاضی رو نگاه میکنیم نزدیک بیست نفر جمعیت دارن درصورتی که ما ۱۴نفر هستیم رشته ی ریاضی صدرصد یه آینده ی شغلی توش هست منی که شخصا رشتم ریاضه ولی خب یه برنامه ایی دارم که اصلا با رشتم جور نیست ولی درکل رشته ی باحالیه اوایلش رو مخه ولی دوازدهم میفتی تو سر پایینی مخصوصاً حسابان رو😂
نه معدل دوازدهم مهمه فقط اما اگه پایه ضعیفی داری پیشنهاد میکنم تو تابستون یا اوایل مهر که درسا سنگین ...
من نهمم ولی درسم بشدت افتضاحه میخوام امسال معدلم خیلی خوب باشه تا بتونم برم تجربی..ولی خیلی استرس دارم یکمم ناامیدم حس میکنم امتحانارو خراب میکنم..همه درسارو بخونم شاید بتونم نمره خوبی بگیرم ولی عربیم بشدت افتضاحه یعنی هیچی بلد نیستم صد در صد گند میزنم امتحان عربی خرداد ماه رو..نمیدونم چقد درس بخونم تا معدلم بالای ۱۹ بشه