2777
2789
عنوان

رشته ریاضی

106 بازدید | 27 پست

من رشتم تجربیه اما بخاطر داوطلب های زیادی که داره میخوام برم ریاضی و اینکه به ریاضی علاقه دارم به نظرتون آینده شغلیش خوبه لطفاً اگه تجربه دارید راهنمایی کنید ممنون میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه سعی کنید رتبه های خوب بیاری اره عالیه 

استخدامی هاش اول انتخاب کن . 

مهندسی سایپا ، صدا سیما و ...

فرهنگیان و شهید رجایی و ..

بورسیه صنعت و ..

من خودم تجربی بودم امسال  کنکور ریاضی دادم ( ۱۴۰۳ )

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
اگه معدل هفتم و هشتم پایین باشه ولی نهم معدل بالای ۱۹ باشه میشه رفت تجربی؟ آخه شنیدم بعضیا میگن معدل ...

نه معدل دوازدهم مهمه فقط 

اما اگه پایه ضعیفی داری پیشنهاد میکنم تو تابستون یا اوایل مهر که درسا سنگین نیست اون مباحث مهم که بلد نیستی بخون چون پیوسته هست یعنی ادامه هم دیگه هست که نهم خوب بدی 

اگه مشاور تحصیلی و برنامه ریزی خاصیتی هم بگو گلک

دانشجو❤️👩‍⚕️

هعیی باید یه دید وسیع داشته باشی ذهنت باید باز باشه چون یه سری درسا مثل هندسه و گسسته اثباتی دارن و فقط شیمی با بقیه درسا با تجربیا یکی هستین فیزیکتونم فقط یه فصل اضاف داری الانم مایی که دوازدهیم میریم ده ریاضی رو نگاه میکنیم نزدیک بیست نفر جمعیت دارن درصورتی که ما ۱۴نفر هستیم رشته ی ریاضی صدرصد یه آینده ی شغلی توش هست منی که شخصا رشتم ریاضه ولی خب یه برنامه ایی دارم که اصلا با رشتم جور نیست ولی درکل رشته ی باحالیه اوایلش رو مخه ولی دوازدهم میفتی تو سر پایینی مخصوصاً حسابان رو😂

نه معدل دوازدهم مهمه فقط اما اگه پایه ضعیفی داری پیشنهاد میکنم تو تابستون یا اوایل مهر که درسا سنگین ...

من نهمم ولی درسم بشدت افتضاحه میخوام امسال معدلم خیلی خوب باشه تا بتونم برم تجربی..ولی خیلی استرس دارم یکمم ناامیدم حس میکنم امتحانارو خراب میکنم..همه درسارو بخونم شاید بتونم نمره خوبی بگیرم ولی عربیم بشدت افتضاحه یعنی هیچی بلد نیستم صد در صد گند میزنم امتحان عربی خرداد ماه رو..نمیدونم چقد درس بخونم تا معدلم بالای ۱۹ بشه

من نهمم ولی درسم بشدت افتضاحه میخوام امسال معدلم خیلی خوب باشه تا بتونم برم تجربی..ولی خیلی استرس دا ...

قطعا میشه 

۱۹/۲۰شدن کاری نداره اونم تو سال نهم باید دقیق برنامه بریزی یک سال یکم تفریح کمتر کنی راحته نسبت به کنکور

دانشجو❤️👩‍⚕️
قطعا میشه ۱۹/۲۰شدن کاری نداره اونم تو سال نهم باید دقیق برنامه بریزی یک سال یکم تفریح کمتر کنی راحته ...

اخه چجوری؟

منی که هیچوقت معدلم خوب نبوده چجوری میتونم امسال رو ۱۹ ۲۰ بشم

اخه چجوری؟منی که هیچوقت معدلم خوب نبوده چجوری میتونم امسال رو ۱۹ ۲۰ بشم

اگه بخونی میشه 

یک آیدی براتون ارسال میکنم روش خواندن این چیزا رو ازشون بپرس خودش هم مشاور تحصیلی هفتم هشتم نهم هست

دانشجو❤️👩‍⚕️
2810