2777
2789
عنوان

برای چهل نفر حمد میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 437 پست
وایی ممنونم 💔من میدونم که نمیشم همین الان آخرین حرف دلمو نوشتم توی تاپیک آخرم دیگه من فهمیدم خدا به ...

سلام خوش قلب جانم فداتشم🥹♥️مطمئن باش که حاجتروا میشی اصلا شک نکن خدا خیلی بزرگتر از تصورات ماست یه نگاهش برامون کافیه تا همه چی از این رو به اون رو بشه💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوش قلب جانم فداتشم🥹♥️مطمئن باش که حاجتروا میشی اصلا شک نکن خدا خیلی بزرگتر از تصورات ماست یه ...

اره خدا خیلی بزرگه 🙂اما من میدونم هیچوقت حاجت روا نمیشم مطمعنم دلم نمیخاست اینطوری بشه دلم میخاست الان خوشحال بودم اما وقتی خداجونم نمیخاد فدای سرش همه میگن شاید به صلاحت نیست اما خدا میتونست به صلاحم کنه اما 💔🙂اجی ولش دمت گرم برام حمد خوندی من تو تاپیکم هم گفتم دیگه نمیخام کسیو اذیت کنم برام دعا کنه خسته بشه اما یهو تو صدام کردی اینجا دیدم برام حمد خوندی دستت درد نکنه دعا میکنم به عشقت برسی وقتی لباس عروس تو پوشیدی و باهاش رقصیدی همیشه ی عمرت به اندازه لبخندای اون شب خوشحال بمونی 🥺⁦❤️⁩

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
اره خدا خیلی بزرگه 🙂اما من میدونم هیچوقت حاجت روا نمیشم مطمعنم دلم نمیخاست اینطوری بشه دلم میخاست ا ...

فداتشم قشنگ جانم🥹♥️ مطمئنم بهترینا درانتظارته و خوشبختترین میشی بس که خوش قلبی ♥️♥️♥️یه لحظه هم شک نکن چیزی که خدا برات درنظرگرفته خودش بهت میرسونه و قلبتو پر از شادی میکنه

2810