2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از اولیا پر توقع هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 75 پست
منم حرفم همینه،چرا تلاش های من نادیده گرفتن و الکی به دروغ گفتن،مدیرمون بهم گفت من گفتم خانم فلانی ر ...

ديگه وقتي تو رو ميشناسن همين حرفت رو هم باور ميكنن از خود مدير راهكار بگير واسه اين وضعيت

چرا ۶تا گروه درست کردم فقط یه سرگروه افغانی دارم،اونم چون تعداشون بالاست نمیشه دل بخواهی انتخاب کرد، ...

خب پس تقصیر شما نیست .

باید مدیر رو مؤاخذه کرد که چرا افغانی ثبت نام کرده

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ديگه وقتي تو رو ميشناسن همين حرفت رو هم باور ميكنن از خود مدير راهكار بگير واسه اين وضعيت

اصل داستان برمیگرده با کاربرگ گرفتن،مدیر بدون مشورت من رفته کاربرگ ماهانه واسه بچه ها سفارش داده به مبلغ ۱۵۰هزار تومن،من گفتم نمی‌خوام اولیای من وضع مالی متوسط دارن اول سال کمک به مدرسه گرفتی الانم پول کاربرگ،خندید با حالت تمسخر گفت چقدر ساده ای،تو اینجوری طرف اولیات هستی اونا اومدن زیرآب تو رو زدن که فلانی خیلی بد اخلاقه و بچه ها رو میزنه،من داد میزنم سر کلاس اما اصلا نزدم،اونم اگه داد نزنم نمی تونم ۳۷تا بچه رو کنترل کنم

خب پس تقصیر شما نیست .باید مدیر رو مؤاخذه کرد که چرا افغانی ثبت نام کرده

مدیر چاره نداره،منطقه ای که درس میدم ۹۰ درصد محل زندگی اتباع هست،و از بالا دستور دادن که حتما باید هر مدرسه فلان تعداد افغانی ثبت نام کنه،منه معلم نمی تونم بین شاگرد ایرانی و افغانی تبعیض قائل بشم ،هم همه رو به یه چشم میبینم 

شما کار درست رو انجام دادی عزیزم

رعایت انصاف و حق کمترین کاریه که هر فردی توی جایگاهش باید انجام بده

اینکه دانش آموز افغان توی کشور ما درس میخونه تقصیر شما نیست که.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
چتووونه اونا فقط چهارتا بچه هستن ک نژادشون افغانیهبچه ها پاکن اینجوری نگیناونایی ک پاسپورت واینا ندا ...

بعد به کسایی که بچه های فلسطین رو ندید میگیرن خرده میگیرن.

مگه نمیگیم بچه ، بچه‌اس؟

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
شما کار درست رو انجام دادی عزیزمرعایت انصاف و حق کمترین کاریه که هر فردی توی جایگاهش باید انجام بدها ...

چقدر خوب که یه نفر فهمید،من خودم از بودن اتباع تو کشورم خیلی ناراحتم حتی تاپیک همدلی هم زدم،اما نمیشه در جایگاهی که دارم حق رو ناحق کنم،واقعا بچه ها بی گناهن،

بعد به کسایی که بچه های فلسطین رو ندید میگیرن خرده میگیرن.مگه نمیگیم بچه ، بچه‌اس؟

شاید باورت نشه ولی ما هردو رو ندید میگیرن فعلا بچه های سیستانو چشمامون میبینن. 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

بعد به کسایی که بچه های فلسطین رو ندید میگیرن خرده میگیرن.مگه نمیگیم بچه ، بچه‌اس؟

گل گفتی عزیزم

دلم واقعا براشون میسوزه بارها دیدم مردایرانی به بچه ۶ یا ۷دساله افغانی کلی حرف زشت میزنه باهاش بدحرف میزنه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

همه ما ها قربانی سیاست هستیم،من اصلا از موقعیتی که هستم راضی نیستم ،اما تا عوض شدن منطقه تدریسم چاره ای ندارم،درست انجام دادن وظیفه ای که دارم،بیشتر برام مهمه

چقدر خوب که یه نفر فهمید،من خودم از بودن اتباع تو کشورم خیلی ناراحتم حتی تاپیک همدلی هم زدم،اما نمیش ...

شما کار درستو انجام بده عزیزم

شاید باورت نشه ولی ما هردو رو ندید میگیرن فعلا بچه های سیستانو چشمامون میبینن.

داری به معلم ی عده از بچه های این کشور میگی حق رو رعایت نکن ، چشماتو ببیند و انصاف نداشته باش ، بعد به فکر بچه هایی؟ دقیقا به فکر چی؟ اینکه از همین الان نژادپرست بودن رو یاد بگیرن خواسته‌ی شماست؟

من تابحال برای هیچ بچه‌ای از هیچ نژادی هیچ کاری نکردم اما

پس انسان بودن این وسط چی میشه؟ قراره به سیستم نژاد پرستی و برده داری برگردیم؟! قراره چون یه بچه ای رو پدر و مادرش برداشتن و غیرقانونی آوردن تو کشور ما ، حقشو ضایع کنیم؟ فقط چون هموطن ما نیست؟

یکی از مادرا اومد اعتراض که چرا پسر من باید سرگروه افغانی داشته باشه،من نمی‌خوام باید گروه پسر منو ع ...

ازکجا معلوم راست میگی معلمی نمیخوایی بگی افغان ها خیلی خوبن زرتگن

زنه راست گفته چرا افعانستان ها بیان نماینده کلاس بشن 

اصلان خوشم نیومد 

منم بخاطر افغان ها بچه مو یه مدرسه دیگه ثبت نام کردم

کلا خوشم ازشون نمیاد 

2810