من تو یه مدرسه تو منطقه محروم معلمم،پارسال کلاس اول بودم امسال با همون شاگردام رفتم دوم،اول بگم که من ۳۷ تا دانش آموز دارم که ۲۰تاش اتباع افغانی هست.
کلاس خیلی شلوغه ،منم همیشه با خط کش میزنم روی میز چه بچه ها ساکت دیگه درس شروع شد ،چندروز پیش کلاس رو گروه بندی کردم چنتا از دانش آموزان اتباع که واقعا خوب هستن رو سرگروه کردم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصلا تاپیک داره به بیراهه میره،ربطی به ایرانی و افغانی نداره،پس عدالت آموزشی چی میشه؟چرا شاگردی که هم بی ادبه هم شلوغه هم درس خون نیست باید سرگروه بشه.
من خودم یه تاپیک دارم درباره اخراج اتباع،ولی نمی تونم تو محیط مدرسه تبعیض قایل شم
اصلا تاپیک داره به بیراهه میره،ربطی به ایرانی و افغانی نداره،پس عدالت آموزشی چی میشه؟چرا شاگردی که ه ...
وا اونا اومدن اینجا حق ایرانیارو میخورن بعد تو سرروهشونم میکنی:////// میگی تبعیض حق ایرانیارو میگیرن تو مدرسه هم
عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش 💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍 میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍
اصلا تاپیک داره به بیراهه میره،ربطی به ایرانی و افغانی نداره،پس عدالت آموزشی چی میشه؟چرا شاگردی که ه ...
عزیزم کار شما از این جهت اشتباهه که ایرانیو کردی زیرگروه! خب معلومه مادرا بهشون بر میخوره
شاگرد خوب افغانیو بکن سرگروه چند تا افغانی
شاگرد خوب ایرانیم سرگروه ایرانی تا بحث پیش نیاد
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چرا ۶تا گروه درست کردم فقط یه سرگروه افغانی دارم،اونم چون تعداشون بالاست نمیشه دل بخواهی انتخاب کرد،اصلا واسه این که شر نشه فیلم گرفتم و اعضای گروه رو با قرعه کشی انتخاب کردیم با کمک بچه ها
واقعا انقد دلم خنک میشه عین .. باهاشون رفتار میکنن من خودم دلم میسوزه از بدبختیشون ولی یدفعه میبینی ...
دل سوختن رو اونا ندارن دلسوختن رو بچه های خودمون دارن از سیستان بلوچستانو بقیه شهرا ک نمیتونن کاری کنن بچه هاشون عذاب میکشن سختشونه نه این بی هویتی بی همه چیز..
دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
استارتر الان با اینکه مشکل شما تهمت زدن اولیاست ولی مطمئن باش کاربرا یه بحث دیگه رو وا میکنن اینجا ن ...
منم حرفم همینه،چرا تلاش های من نادیده گرفتن و الکی به دروغ گفتن،مدیرمون بهم گفت من گفتم خانم فلانی رو ما خوب میشناسیم اصلا اهل این حرفا نیست،ولی احساس سرشکستی دارم،اخه همکارم متوجه اعتراض اولیا شدن