2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از اولیا پر توقع هستن

805 بازدید | 75 پست

من تو یه مدرسه تو منطقه محروم معلمم،پارسال کلاس اول بودم امسال با همون شاگردام رفتم دوم،اول بگم که من ۳۷ تا دانش آموز دارم که ۲۰تاش اتباع افغانی هست.

کلاس خیلی شلوغه ،منم همیشه با خط کش میزنم روی میز چه بچه ها ساکت دیگه درس شروع شد ،چندروز پیش کلاس رو گروه بندی کردم چنتا از دانش آموزان اتباع که واقعا خوب هستن رو سرگروه کردم

خب

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم دیگه اونجا اتباع واقعی ایرانین نه افغاما کجایی

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

فقط ایرانی باید سرگروه افغانان بشن ن اون اسکلا سرگروه بچه های ما.

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

ا وا خب نباید اتباع رو سر گروه کنی معلومه اعتراض میکنن 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

دوباره تاپیکای قطره چکانی و حرص دادن ما

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یکی از مادرا اومد اعتراض که چرا پسر من باید سرگروه افغانی داشته باشه،من نمی‌خوام باید گروه پسر منو عوض کنی گفتم نمیشه چون هم از پسر تو درس خوان تره هم توی کلاس ساکت تره،بعدش این زنه رفته با مادرای دیگه توطئه که این معلم خیلی روی میز میزنه پسرم می‌ترسه بره مدرسه ،بریم دفتر مدرسه اعتراض

فقط ایرانی باید سرگروه افغانان بشن ن اون اسکلا سرگروه بچه های ما.

کلاس ۵ دبستان بودم ۳ تا افغان همکلاسیم بودن من شانس بدم افتادم با ۳ تا افغانی من میگفتم من میخوام سر گروه شم چون من فقط ایرانیم اونا اینطوری بودن که نه ما خیلی ... بودن

2810