2777
2789
عنوان

معلم دخترمدازم خواست برم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 63 پست
ازغذاهاچی؟خیلی چیزارو نمیخوری؟

ارهههه😐😐😐🤣🤣

دیگه چه اخلاقایی داره؟

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنترل نمیشه بزرگهچجوری واقعا ببرم؟

اینا ک گلم بهونه است..بلاخره الان بخواد یکاری ک خط قرمز شماست انجام بده به زور انجام میده؟و شما میگین نمیتونم کنترل کنم؟

اینا دیگه نکات تربتیه بحث سلامیتشم هست

راه والدگری طولانی هست شیوه برخورد با دخترتون رو تغییر بدین

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
منم ازین میترسم باتموم شدن شربت اگه برگرده حالتاش چی؟

الان که فرقی نداره 

دکتر همه چیو توضیح میده براتون اگر کم خونیش رفع بشه اینم درست میشه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اینا ک گلم بهونه است..بلاخره الان بخواد یکاری ک خط قرمز شماست انجام بده به زور انجام میده؟و شما میگی ...

تربیت من مشکل داره؟

خودم حس میکنم قانونمند بارش نیاوردم

نخواستم بهش سخت بگذره 

تربیت من مشکل داره؟خودم حس میکنم قانونمند بارش نیاوردمنخواستم بهش سخت بگذره

همین ک خودتون میگید..

بلاخره بچه های ما وارد جامعه میشن...یک سری مسائل شوخی بردار نیست.اینم ک مووضوع سلامتیش هست.

بلاخره باید تست بدین برای بلوغش 

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
ازیه سری آدما خوشش نمیاد بی دلیلازبعضیام خیلی خوشش میادبی دلیلدلش همیشه تنگ گذشته ست 😑دندوناشو ک اف ...

بجز آخری که یادم نمیاد، منم همشون حتی همین الانم اینجوریم

و یه چیز دیگه من اصلا بچگی نمیکردم

همش سعی میکردم ادا بزرگارو دربیارم و واقعا هم بزرگتر از هم سن و سالام بودم

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

من خیلی سعی میکنم خوب رفتار کنم ولی ازبس لجبازه دیگه ردمیدمدادوبیدادمیکنم

دلیلش دقیقا همبن خوب رفتار کردنه . بچه باید از پدر و مادر حساب ببره . باید به وقتش جدی باشی به وقتش مهربون

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بجز آخری که یادم نمیاد، منم همشون حتی همین الانم اینجوریمو یه چیز دیگه من اصلا بچگی نمیکردمهمش سعی م ...

بیشترازسنش میفهمه 

و این حساسیتش خیلی باعث بداخلاقیش میشه از بدو تولد همین بوده

بیچاره مادرت چقد همزادپنداری کردم باهاش🤣🤣🤣

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفاً خواهش میکنم فوریه

اگه زدید لایک کنید پستو

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

2810