2777
2789
عنوان

معلم دخترمدازم خواست برم مدرسه

933 بازدید | 63 پست

رفتم دیروز قبل ازینکه برن تو کلاس باهاش حرف زدم

گفت دخترتون یکم عصبیه و زود حوصلش سرمیره

کلاس دومه

دخترم خودش بود گفت اخه خانوم بچه ها دورم میزنن هی صدام میزنن کلافه میشم

منم گفتم اره اینو مدام میگه

گفت نه درحالت عادیم  عصبیه بهش گفتم مقنعه تو سرت کن گفته دارم میکنم دیگه باحالت عصبی

گفت احتمالا کمخونی داره ازمایش داده

گفتم نه سرامپول انقد گریه و داد داره هیچوقت نگرفتم

گفتص بچه منم اینجوری بود بهش شربت هموگلوبین داددکتر خیلی بهتر شده

گفتم زینک راستش بخاطر بلوغ زودرس میترسم بدم

گفت نه زینک نداره

الان شربت گرفتم ویتاگلوبین

به نظرتون به دردمون میخوره؟

معلم برگشته گفته دختر عصبیه شما قبول کردی ؟‌

آزمایش بره بده الکی دارو به بچه نده خب 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینک بلوغ زودرس میاره؟ واقعا؟ 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الکی بهش نده اول ازمایش بده نیاز باشه دکتر خودش مینویسه

دخترت شبیه منه😐🤣

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

چه معلم دلسوزی 

این کم خونی باعث بیقراری میشه 

ولی یه آزمایش ببرش حتما 

شاید نیاز به مکمل های دیگه ای باشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

وا زینک مگه بلوغ زود رس میاره

به حق چیزهای نشنیده

اگه عوارضش آنقدر بده چرا دکتر متخصص تجویز میکنه برای بچه ها

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
اره وافعا

وای انقد ب دخترم دادم ریزه بود الان میفهمم چرا بلوغش زودرسه. 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عزیزم به خاطر ترس بچه از سوزن

تا الان براش ازمایش نگرفتی؟ 

این درست نیست..ببرش با جیغ داد و گریه هم ازمایشش بگیر

دختر شما چند صباج دیگه بلوغ میشه

باید ازمایش بدی بینی کی هست زمانش

چقدر مونده

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810