❌لطفا کسی خوشش نمیاد بره بیرون حوصله بحث ندارم❌ دیوونه شدم رسما چند تا تاپیک زدم الان از بیکاری 😂😂 شوهرم بچه هارو برده بیرون امروز از راحتی دارم نفس میکشم😂..
لطفاً بیاین از خاطرات عقد و شیطنتایی که داشتین بگین خانومانه کنار هم بخندیم 😂😜
ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین الان زندگی در کمال آرامشه دوسم داره همه چی فراهمه عالیه وضمونم خوبه 4 ساله داره میگزرهروز عقد س ...
چقد شبیه منی منم سال اول هر حرفی بگی شنیدم توهین بی توجهی گند اخلاقی ولی تحمل کردم الان مثل موم تو مشتمه ولی عقده ای شدم و میگم کاش اون زمان طلاق میگرفتم
میتونم بپرسم چطور دوست شدین و چندسال اختلاف سنی دارین و در چ سنی دوست شدین؟ راز ادامه رابطتتون چی بو ...
اینم بگم کلا همه چی بستگی به دو طرف داره
من خیلیا اطرافم هستن از نزدیکای درجه یکم که دوست بودن و ازدواج کردن البته یکیشون این مدلیه الان زندگیشون داغونه همه چیز تو زندگیشون هست به جز عشق و دوست داشتن
بالای ۲۰ سال..کسی ام بگه دختر ۲۰ ساله بچه هست دروغ میگه...۲۰ به بالا مورد خوب اومد رد نکنین
من 19 سالمه و از نظر طرز فکر گاهی اوقات عاقل ترین و بادرک ترینم اما گاهی اوقات هم آنقدر سرم به درس گرم بوده و تو جامعه نگشتم خیلی ساده و بچم.... در عین حال تو مسئله ی ازدواج موندم، و از طرفی هم تنهایی برام خسته کنندس