2777
2789

من چند روز پیش که برای سونوگرافی رفتم هشت هفته بودم اما سن بارداریم در سونوگرافی ۶هفته گفته شد و جنین قلب نداشت..امروز بعد پنج روز باز سونو واژینال دادم و گفت شش هفته هستی و جنین هم رشد نکرده و قلب ندارن باید سقط کنی😭بماند که چقدر تو این چند روز گریه و زجه زدم و واقعا خسته ام از همه چیز 😭کسی تجربه داشته از سقط ؟اگه اره چجوریه😭میترسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم سال ۹۹همینطور بودم ۸فزورذین بستری شدم ۴روز قرص دادن و سقط،نشد رفتم کورتاژ اصلا چیز خاصی نیس عزیزم قوی باش میدونی چیه منو بیمارستان اذیت کرد کرونا بود هر ۷ساعت میومد تو اتاق یه قرص میداد ولی اگه اصولی قرص بدن از اول تا آخر دردت ۳ساعت درد داره اونم هی میاد و میره 

2805

من تو ده هفته بچه اولم توقف رشد داشت و بعد اینکه فهمیدم خودبخود خونریزی کردم و سقط شد فقط یه ساعت درد شدید داشتم ، دکتر قرص هم داده بود ولی دیگه دیدم خودش داره سقط میشه استفاده نکردم ، نگران نباش اصلا فقط بعدش حتما هم خودت هم شوهرت برین ازمایش کامل بدین و شوهرت ازمایش اسپرم بده ، برا من شوهرم یخ دوره سه ماهه دارو مصرف کرد ماه چهارم بعد سقطم مجدد باردار شدم و دخترم به دنیا اومد الانم دومی رو باردارم ، من زمان سقطم فک میکردم دیگه بچه دار نمیشم و دنیا به اخر رسیده ولی اینجوری نبود توام غصه نخور اصلا

سلام عزیزم منم سال ۹۹همینطور بودم ۸فزورذین بستری شدم ۴روز قرص دادن و سقط،نشد رفتم کورتاژ اصلا چیز خا ...

من اونو که بیمارستان بودم اذیت کردن بعدیش دقیقا برج پنج همین امسال بود خونه سقط،کردم و راحت تر و زود تر ساع ۱۲قرص گذاشتم ساعت ۲درد شروع شد ۳و نیم درد شدید شد ساعت ۴و۴۵ تموم شد و خوابیدم

خیلی ناراحتم نه خواب دارم نه خوراک..صبح ها که از خواب بیدار میشم یهو یه غم بزرگ میاد تو دلم کاش بتونم بگذرونیم این روزارو😭کوچولوم قرار بود اردیبهشت بیاد تو بغلم ای خدا😭😭

من ۴ تا سقط داشت. خیلی سخته درکت می کنم. حتما قرص بگیر. اگر گفتند خودش میوفته زیر بار نرو خیلی سخته اذیتش زیاده. 

حتما بعدش به خودت برس. از لحاظ روحی خیلی سخت می گذره. من کلی افسردگی داشتم. دکتر زنان میگه مراقبت خاصی نمی خوای ولی حتما به حرف قدیمیا گوش کن کمرت رو ببند گرمی و کاچی بخور. جگر بخور قرص آهن بخور. خیلی هوای خودت رو داشته باش. انشاالله زودتر عوارضش برطرف بشه. حالت خوب بشه. هر وقت آمادگی داشتی اقدام کنی. 

خیلی ناراحتم نه خواب دارم نه خوراک..صبح ها که از خواب بیدار میشم یهو یه غم بزرگ میاد تو دلم کاش بتون ...

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه من تا چندماه افسرده شدم شب وروزم گریه بود ولی بعد یه مدت کنار میای چندماه دیگه اقدام کن انشاالله نی نی سالم میاد بغلت واین روزا رو فراموش میکنی

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه من تا چندماه افسرده شدم شب وروزم گریه بود ولی بعد یه مدت کنار میای چندماه ...

خیلی سخته خیلی همه میگن اون یه لخته خونه اما نمیدونم که کلی امید و دلبستگی پشته!شما چند وقت بعد اقدام کردید

2810