2777
2789
عنوان

ما ترکیم از فارس دختر بگیریم🐺

151 بازدید | 24 پست

سلام  امیدوارم حال همتون خوب باشه دوستان پسرخاله من عاشق ی دختر فارس از تهران شده خیلی دختر خوبیه چ از لحاظ قیافه و از لحاظ فرهنگ و شخصیت و..

اقواممون فوت کرده بعد چهلم می‌خوایم بریم خواستگاری فقط ی سوالی که ذهنمون رو بد درگیر کرده و خالم ب خاطر این مخالفه که دختره چون فارسه مشکلی پیش نیاد مصلا ما هربار باید به خاطرش فارس بحرفیم تا اونم متوجه بشه سخته خب .. ما خوشمون نمیاد تو جمعی که کسی زیونمون رو نمی‌فهمه ترک بحرفیم و ب خاطر احترام ب اون شخص فارس میحرفیم تا متوجه بشه ولی خب این برا غریبه فایده میده نه برا عروس خانواده از ی لحاظی خالم میگه شاید بهم نخوردیم آخه میگن دو قومیت مختلف شاید ب مشکل برخوردن نظر شما چیه ؟ شما تو افوامتون کسی رو میشناسید که از قوم متفاوت باشند و هیچ مشکلی باهم نداشته باشن؟🙁🫤

یه صلوات بفرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگترین مشکلی که ممکنه پیش بیاد به عنوان یه دختر ترک میگم 

نه زبانه نه رسم و رسوم 

فقط اینه که مادر آقا داماد اجازه ی استقلال به پسرش نده و بخواد پسرش عین دوران تجرد در خدمتش باشه... 

تنها مشکل همینه 

پسرای ترک خیلی خوبن خیلی پرتلاشن خیلی اقان ولی رابطه های مادری و پسرشون خیلی غلیظه و آسیب میزنه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

با اجازه ی استار 🙏

لطفا نظراتون رو در مورد قومیت ها با احترام بیان کنید🌼

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏

ببین من شنیدم ترکا روی گویششون خیلی تعصب دارن و کم حاصر میشن به خاطر طرف فارسی صحبت کنن و ...من بیشتر میگم شاید اون دختر بینتون اذیت بشه ❤

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
بزرگترین مشکلی که ممکنه پیش بیاد به عنوان یه دختر ترک میگم نه زبانه نه رسم و رسوم فقط اینه که مادر آ ...

همه اینطور نیستن بعضیا ولی خب خالم که خیلی خوبه تنها مشکلی که الان داریم متفاوت بودن زبون دوتاشونه

یه صلوات بفرس
ببین من شنیدم ترکا روی گویششون خیلی تعصب دارن و کم حاصر میشن به خاطر طرف فارسی صحبت کنن و ...من بیشت ...

خیلی غیرتی هستن ولی خب بعضیا بدشون میاد که خودت زبونت ترک باشه بیای فارسی بحرفی ولی باز پسرخالم میدونه دیگه دختر خانوم فارسها یعنی مشکلی نداره قبول کرده باز نمی‌دونم ایشالا تو آینده مشکلی پیش نیاد

یه صلوات بفرس
2810