2777
2789
عنوان

سرفه های پسرم التماس میکنم بیاین

206 بازدید | 22 پست

از جنعه سر ماخورده از شنبه سرفه هاش شروع شد سرفه هلی یه صدای بدی داره نمیددنم چطور منظورم برسونم نه خلطیه نه خشک بیشتر شبیه خلطی اللن تعداد سرفه هلش خیبی کم شده یکی دو تا در روز ولی قطع نشده  امروز دمای بدنش زیر بغل 37.5 بود بعد از چند دقیقه خود به خود شد 37.2 دهم هوای اتاقم گرفته و گرم بود پسرمم همش رو پتو دراز کشیده بود ممکنه به خاطر این دماش بیشتر بوده؟؟ممکنه ریه هاش عفونت کرده باشه؟علامت عفونت ریه چیه؟نگرانم در ضمن روز شنبه تب داشت ولی بعد قطع شد الان سینش خس خس هم داره  نفس میکشه صدای حیر حیر یا سوت کشیدن داره گاهی زادیتن از امروز دادم از قبل هم پروسپان و قطره بینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بردم میگم که اینارو داد فقط یه انتی بیوتیک نوشت گفت اگر خلطش خیلی زیاد شد بده

خب همون آنتی بیوتیک رو شروع کن دیگه .تب هم ظاهرا جیوه ای هست پس تب همچین نیست ولی باید پایین‌تر بیاد .آنتی بیوتیک شروع کنی میاد پایین.

یه سرماخوردگی ساده هس

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
خب همون آنتی بیوتیک رو شروع کن دیگه .تب هم ظاهرا جیوه ای هست پس تب همچین نیست ولی باید پایین‌تر بیاد ...

اخه سرفه هاش کم شده ها یکی دوتا در روز ولی صدای بدی داره

2810