2777
2789

من دوتا کتاب تازگیا خوندم که شدیدا قشنگ و انرژی مثبت اگه تونستید بخونیدشون

اگه همیشه حسرت های بیخود دارید کتاب (کتابخانه نیمه شب) رو بخونید 

اگه زود رنجید کتاب( میخواهم بمیرم ولی میخواهم توکبوکی بخورم) رو بخونید معجزه ان

شماهم کتاب قشنگ سراغ دارید معرفی کنید بخونیم یه بیوگرافی کوچیکم راجبش بدید

یا اگه این دوتا کتابو خوندید نظرتونو راجبش بگید

الا بذکرالله تطمئن القلوب💕به مو میرسه ولی پاره نمیشه

کتابای خیلی خوبین

هرچند که هنوز نتونستم بخونم 😘😍

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

کتابایی که جدیدا خوندم 

یکی همین کتابخانه نیمه شب که گفتی واقعا انگیزه میده

موزه معصومیت هم تازگیا تموم کردم عاشقانه و غمگین

کتاب صوتی صدسال تنهایی رو هم دارم گوش میدم عالیه خیلی جذبم کرد بیخودی این همه سال ازش فرار میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتابخانه نیمه شب  را خوندم واقعا کتاب خوبیه 

تکه هایی از یک کل منسجم  پونه  مقیمی 

انسان در جستجوی معنا  ویکتور فرانکل 

و اگه اهل مطالعه کتاب های عاشقانه هستین من پیش از تو  و دختری که رهایش کردی و....

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

کتابخانه نیمه شب فوق العاده س خدایی 

بعد از ابر 

سه شنبه ها با موری 

صدسال تنهایی 

اثر مرکب 

بقیه کتابایی ک خوندم اکثرشون روانشناسیه 

اینا معروفن و ارزش خوندن دارن 

تو مث بقیه نیستی میفمم فرقتو ، تو گل باغ بهشتی خدایان چیدنت :)

این روزا هم سال بلوا را میخونم اگه اهل کتاب عاشقانه و اجتماعی هستین این شاهکار عباس معروفی را از دست ندین

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است