2777
2789

سلام دوستان من دو تا بچه کوچک دارم یکی دو ساله یکی سه سال و هشت ماه پسر بزرگم خیلی با دخترم دعوا میکنه و گاهی میزنه 

با هم خیلی بازی هم میکنن ولی خوب دعوا هم دارن 

چه برخوردی کنم وقتی دخترمو میزنه یا دعواش میکنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته که میگن بچه دوم که میاد مادر علاوه بر مادرگری باید کار قضاوتم انجام بده😅

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

دکتر عزیزی میگه وقتی بچه ها باهم دعوا میکنن اصلا نباید یکی رو مقصر جلوه بدی و طرف اون یکی رو بگیری فقط اگر دیدی دعواشون خیلی بالا گرفته وممکنه که به هم آسیبی بزنن از هم جدا شون کن و ازشون‌ بپرس ماجرا چیه بعداز شنیدن ماجرا بهشون بگو مثلا تو برو اتاق وبه اون‌ یکی بگو توهم برو مثلا اون یکی اتاق.  بچه های شما که کوچیک هستندبعد ازدعواشون میتونی تلویزیون روشن کنی وبگی بشینید تلوزیون نگاه کنید  قضاوت وداوری مطلقا ممنوع

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست