2777
2789
عنوان

دوست دارم توی اجتماع باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 18 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از دوره ی راهنمایی عاشق زبان و تجربی بودم کلا هرچی درس سخت بود من از پسش برمیومدم.. سال آخر تجربی ...

پس خانم هنرمندی عزیزم آفرین. 

می‌دونم که گاهی دیگران خیلی به کارهای آدم کار دارن دنبال حرفن، درحالیکه اصولا ما بهشون کار نداریم، ولی بنظرم یکسری آدم ها بلانسبت شما و همه نی نی سایتی ها کلا دنبال نشخوار دهن هستند چیزی بشه راجع بهش حرف بزنن، ولی اینکه شما علاوه بر هنرهای دیگه تون زبان هم بخونید قطعا ی هنر ی مهارت به هنرهاتون اضافه شده و قطعا کسانی که خوششون نمیاد میان حرف میزنند که چرا همش چیزهای مختلف را تست می‌کنی ، شما اگر شرایطش هست تست کن، یا واقعا علاقه داری و ادامه میدی یا میبینی نه اونقدر۷ا هم علاقه نداشتی و از دور برات جذاب بوده ، پس برمیگردیم به کاری که قبلا هم توش تخصص داری یا اصلا ی هنر جدید. 

میدونی نذار زندگیت با حسرت بگذره، با حسرت چیزهایی که الان میتونی انجام بدی ولی بخاطر حرف این و اون نتونستی. اگر شرایطش را داری مشکلی نیست برات برو دنبال علاقه هات، عمر خیلی سریع میگذره و زمان صبر نمیکنه که شما میری دنبال علاقت یا نه،  بعضی آدم ها فقط دنبال اینن سرک بکشن تو کار بقیه و انرژی منفی بدن ، می‌دونم سخته بی تفاوت بود ولی تظاهر کن بی تفاوتی، تظاهر کردن به بی تفاوتی شاید کم کم باعث ی بی تفاوتی واقعی بشه در آدم نسبت به آدم های منفی و انرژی منفی و‌سختی های کار و...

اینا تجربه خودم در زندگی هست عزیزم که ی زمان هایی رو بخاطر حرف این و اون از علاقه هام دست کشیدم و فقط بعدش حسرتش موند.