2777
2789
عنوان

دوست دارم توی اجتماع باشم

124 بازدید | 18 پست

بچه هامن  دوست دارم شغلی داشته باشم که با افراد زیادی سر وکار داشته باشم مثل تدریس مخصوصا تدریس زبان که علاقه هم دارم. ولی ۲۶سالمه هیچیم بلد نیستم دیر نیست دیگه

نه اصلا دیر نیست. اولا که سنی نداری درثانی هیچوقت خودت را به سن محدود نکن. بخواهی نخوای سن آدم بالا می‌ره عمر میگذره چه بهتر به چیزی که علاقمندی دست پیدا کنی . 

پس از الان بهت میگم سلام خانم معلم 🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای تدریس اگر تخصص نداری وه وا مصیبتاست

فروشگاه راه بنداز، که با مشتریهای زیادی سرکار یدا میکنی

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
برای تدریس اگر تخصص نداری وه وا مصیبتاستفروشگاه راه بنداز، که با مشتریهای زیادی سرکار یدا میکنی

از فروش خوشم نمیاد آنلاین شاپم نه دوست دارم از استعدادم در محیط و اجتماع لذت ببرم نه سرمایشو دارم نه تخصصشو فقط انگیزه دارم خخخ

از فروش خوشم نمیاد آنلاین شاپم نه دوست دارم از استعدادم در محیط و اجتماع لذت ببرم نه سرمایشو دارم نه ...

به اون چیزی دوست داری از جای شروع کن

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
عزیزمی.بگو گلم

من از دوره ی راهنمایی عاشق زبان و تجربی بودم کلا هرچی درس سخت بود من از پسش برمیومدم.. سال آخر تجربی نیاوردم و حق انتخاب بین کامپیوتر  کشاورزی و خیاطی رو داشتم منم خیاطی رو انتخاب کردم سه سال دبیرستان رو رفتم خیاطی بعدش نه سرمایه داشتم مزون بزنم نه جایی که حداقل سفارش بگیرم. پس رفتم قالیبافی هم یاد گرفتم چون دوس داشتم. الان فرش میبافم ولی مردم محله امون مدام میگن این شاخه اون شاخه میکنی الان دوباره زده به سرم برم پی علاقه ی زبانم ولی از حرف مردم میترسم

2810