2777
2789
عنوان

طلاق با دوبچه کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 35 پست
خانواده شوهرت بچه کوچکتو نگه نمیدارن؟بتونی یکی دوسالی همونجا بری سرکار یکم پس انداز کنی.بچتم بزرگتر ...

نه هیچ کمکی نمیکنن عملا کمکی نمیکنن تا من نتونم کاری کنم چه خانواده خودم چه خانواده اون

وگرنه محل کار قبلیم تا الان چندبار گفتن برگرد کسی جای تورو نمیگیره 

ولی هرچی خواهش کردم بچه رو نگه دارین میگن ما نمیتونیم هرروز نهایت دوسه روز در هفته

نه هیچ کمکی نمیکنن عملا کمکی نمیکنن تا من نتونم کاری کنم چه خانواده خودم چه خانواده اونوگرنه محل کار ...

خب نمیشه دو سه روز پیش اینا دو سه روز پیش اونا باشه اینجوری کمتر به هر خانواده فشار میاد.وقتی بری سر کار اعصابت یکم شاید آرومتر بشه و بچه یکم بزرگتر بشه شرایط برای بعد طلاق بهتر میشه.این مدت هم یواشکی پس انداز کن و طلا بخر. اصلا بگو بابت اعصابم میخوام برم سر کار که زندگیمون بهتر بشه مثلا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب نمیشه دو سه روز پیش اینا دو سه روز پیش اونا باشه اینجوری کمتر به هر خانواده فشار میاد.وقتی بری سر ...

گفتم میخوام برم سرکار

گفتن صبر کن بچه ات سه چهارسالش بشه بذارش مهد برو

ولشون  کن ببخشید زر میزنن ب منم‌ میگفتن دور از جونشون ک اره پسرت بزرگ میشه خلافکار میشه اعدامش میکنن چ حرف ها ک شنیدم و گریه‌ کردم و جواب ندادم 

الان خیلی خوشبختم خدارشکر 

پسرم خیلی مهربون و با وجدانه هوای همو داریم با ی پسر ک سه سال ازم کوچیکتر بود ازدواج کردم  هرچی از محبت و مهربونیش و خانواده خوبش بگم کم‌ گفتم راستش  بعد اون همه سختی انگار هدیه خدا بوده بهم 

فقط خوشحالم نموندم تحمل نکردم و ب حرف بقیه زندگی نکردم

وای عزیزم چقدر خوشحال شدم براتامیدوارم منم موفق بشم😍

میشی فقط کافیه بخوای تصمیمت و بگیر و قاطع باش کم نیار مطمعن باش بعد از هر سختی آسانی هست خودش گفته توکل کن ب خودش ن آدم هاش ❤️