2777
2789
عنوان

طلاق با دوبچه کوچیک

483 بازدید | 35 پست

خانما لطفا اگر خودتون یا در اطرافیانتون تجربه دارید، راهنماییم کنید

یه دختر۸ساله و پسر۱ساله دارم (بچه دوم خدادادی شد باوجود جلوگیری)

همسرم اعتیاد، خیانت، دزدی، بیکاری، بی‌مسئولیتی، بی‌محبتی، عدم ارتباط باهم، دروغگویی و هزاران مشکل دیگه داره که تا الان هزاران بار به بن‌بست خوردیم ولی با دخالت اطرافیان کوتاه اومدم و بخاطر بچه‌ها صبرکردم، ده‌ها بار ترکش دادم با بیکاری و ی‌پولیش سر کردم، هرچی طلا و پس‌انداز داشتم دادم برای خرج خونه و زندگی.

الان بجایی رسیدم که اعصاب و روانم واقعا خرابه، بدنم واکنش استرسی میده هروقت عصبی میشم یا استرس میگیرم دست چپم از گردن به پایین میگیره یا بدنم و صورتم کهیر میزنه....

از روز اول هم خودش و خانواده اش با دروغ اومدن جلو و با وجودی که میدونستن معتاده منو بدبخت کردن الانم میگن باید بسوزی بسازی!!!!

حالا میخوام ببینم اگه من برا طلاق اقدام کنم که حتی مهریه هم باید ببخشم چون عملا چیزی نداره

آیا با دوتا بچه موفق میشم؟ باید برم خونه پدرم چون پشتوانه و پس‌اندازی ندارم

به این زندگی سگی ادامه بدم بخاطر بچه‌ها یا خودم و بچه‌هارو نجات بدم و با هر سختی شده مستقل شم؟

کیا با وجود بچه بعد طلاق موفق شدن و کیا پشیمون شدن؟؟؟؟

اگر از جانب خانوادت حمایت میشی ۱۰۰ درصد طلاق بگیر کم کم سعی کن مستقل بشی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بتونی خودت مستقل سی  بعد طلاق بگیری خیلی بهتر پدر ومادر هرچقدم خوب باشن هیچ مسولیتی در قبال بچه های تو ندارن و ممکنه هر رفتاری با هاشون بکنن که قطعا باعث کدورت میشه طلاق واقعا سخت  با شرایطی که تو داری  خوب فکراتو بکن بعد اقدام کن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اولش سخت میگذره  کم کم میفتی رو روال سرکار  میری  مستقل میشی روح و روانت آرامش میگیره باور کن‌ کافیه قدم‌اول و برداری دوسال دیگه ب خودت افتخار میکنی ک نموندی و تحمل نکردی 

ارزشت بیشتر از اینه ک بخوای تحمیل کنی‌ ادامه این زندگی سمی با همسرتو

اگر از جانب خانوادت حمایت میشی ۱۰۰ درصد طلاق بگیر کم کم سعی کن مستقل بشی

نه حمایتی ندارن

اونا هم سنشون بالاس و مریض میگن بخاطر بچه ها باید تحمل کنی 

انقد که اصرار کردم گفتن بیا تو این خونه ولی بچه ها رو نمیتونیم نگه داریم که تو بری سرکار!!!!

نه حمایتی ندارناونا هم سنشون بالاس و مریض میگن بخاطر بچه ها باید تحمل کنی انقد که اصرار کردم گفتن بی ...

خوب سخت شد که بچه هات عادت بده تنها باشن و از پس خودشون بر بیان چند سال اول سخت واقعا 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اولش سخت میگذره کم کم میفتی رو روال سرکار میری مستقل میشی روح و روانت آرامش میگیره باور کن‌ کافیه ...

با حرفاتون کاملا موافقم

ولی انقد ترسوندنم که بچه طلاق حتما خراب میشه، هرزه میشه، اسم پدر روش باشه کافیه تا بدونن بچه طلاقه....

با این شوهری ک شما داری چی جدا بشی چی نشی هیچ خیری بهشون نمیرسه جز ک فردا زبونم لال دزدی کنه و آبروش ...

دقیقا 

هیچ محبتی هم نمیبینن و همش وسط جنگ و دعوا هستن و دخترمم مثه من عصبی و پرخاشگر شده

دقیقا هیچ محبتی هم نمیبینن و همش وسط جنگ و دعوا هستن و دخترمم مثه من عصبی و پرخاشگر شده

پس گلم چی فایده داره نگه داشتن این زندگی ک بچه بخاطر مشکلات خیری نبینن و بدتر عصبی بشن حداقل شما ک به آسایش رسیدی حتی با کمترین میزان درآمد  بهتر میتونی محبت کنی تا وسط جهنم باشی و دریایی ثروت داشته باشی

همون اول ک دستت پر بود و طلا و پول داشتی جدا میشدی میرفتی برای خودت مستقل زندگی میکیردی

الانم دیر نشده

برو سرکاری پولاتو جمع کن جدا شو

بتونی این چیزایی ک از شوهرت گفتیو ثابت کنی سریع طلاقتو میدن با مهریه و نفقه

2810