2777
2789
عنوان

یه سری میخاستم یه پسر خنگ بپیچونم

140 بازدید | 14 پست

من کارم گیر بود یه اطلاعاتی میخاستم اینم گیر داده بود

گفت اهل کدوم شهری 

منم یه جایی گفتم که مطمئنن باشم اونجا نیست 

سیستان بلوچستانی کهگلویه یا همچین چیزی گفتم

یهو گفت جان من ؟ من اصالتی اونجام 

من 😐

بعد گفت کجاشی

منم بلد نبودم اون زمان اسم یه خیابون یا میدون   میزاشتن تو هر شهری گفتم میدان شهید سلیمانی

گفت اونجا که مسکونی نیس 

😒🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دیگه اخر مجبور شدم بگم تو میدون چادر میزنیم 

هیچی دیگه تا اخر انگار نگاه دراماتیک داشت بهم انگار با کوزت داره حرف میزنه 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂😂

من ی سری همچین کاری گردم

برگشت گفت کجاشی،فوری تو نقشه سرچ کردم ک مبادا غلط گفته باشم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
اون خنگ بود الان من که اینطور فکر نمیکنم😂

😂😭😭

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
😂😂 نه به تو که خودتو بی خانمان نشون دادینه به اون تاپیک دیروزیه که دختره الکی به پسره گفته بود باب ...

ما با هم فرق داریم 😂😂😂

یا خدا کارخونه خیلی زیاده رویه دیگه

😂😂شانست عین منه.خودم سیگار نمیکشم با دوستام رفته بودیم بیرون رفتم خرید کنم گفتن سیگار بگیر با تتون قلیون رفتم کلی خرید کردم اخرشم گفتم سیگار و اینا رو هم یده کارت کشید نگا کارت کرد گفت شما دختر فلانی هستی؟گفتم چطور گفت از رو فامیلی گفتم نه این اصلا کارت دوستمه 😣

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
😂😂شانست عین منه.خودم سیگار نمیکشم با دوستام رفته بودیم بیرون رفتم خرید کنم گفتن سیگار بگیر با تتون ...

شت 😂😂😂😂😂😂 این اوجش بود

یبار ی کانال رل یابی بود با دوستام نگا میکردیم مسخره میکردیم

یه دختره نوشته بود بابام کارخونه قند دارع چنتا ویلا و ماشین داریم

یه پسری بیاد که بذام خرج کنه و برام شارژ بزنه😀😂

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)

😂😂میگفت پسره خیلی پولداره ۳ تا کارخونه دارناینم خواسته کم نیاره😔😂

حالا همون عاشق میکنه پسره میگه فدای سرت 😂😂😂

2810