2777
2789
عنوان

لعنت به ریفلاکس نوزادی

47 بازدید | 8 پست

پیرم کرده دیگه واقعا کلافه شدم ازبیست روزگیش شروع شد آلرژی شدید به پروتیین گاوی هم داره رژیم سفتو سخت گرفتم خودم ولی خوب نمیشه داره دوماهش میشه ولی نه تو خواب شیر میخوره نه بیداری باقطره چکونم میدم بهش ازشدت گریه میپره تو گلوش شیرخشک پپتی سینئو دکتر داد ولی اونم نمیخوره  نکسیوم ودومپریدون دکتر داده با قطره بایو لاکت هیچ تاثیری نداشته یکماهه دارم به بچم دارو شیمیایی میدم وزنش استپ کرده خیلی نگرانشم دیگه بریدم کارم شده فقط گریه کسی تجربه داره دارم دق میکنم 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم سه ماه اول همه بچه ها این مشکلو دارن یکی بیشتر یکی کمتر دگ باید مدارا کنی تا مشکل برطرف بشه

نگران وزنشم ثابت مونده 

خودم تجربه اینجوری نداشتم اما فامیلمون هم شده بود پوست استخون بنده خدا فقط سنگک میخورد با رون مرغ بدون ادویه دید نمیشه اینجوری نه خودش جون داشت نه شیرش قوت داشت بده بچه اش کلا قطع کرد شیرش رو شیر خشک مخصوصی که هر ماه آنلاین ویزیت میشد و دکتر برای پسرش مینوشت تو سیستم که به صورت سهمیه ای برن از داروخانه بگیرن( شیرخشکی که میگرفت تو بازار آزاد نمیفروختن باید سهمیه ای میخرید) خلاصه اونم بد مزه بود خیلی کم میخورد ولی تنها چیزی بود که بهش حساسیت نداشت مدت کوتاهی بعد شیرش هم قطع کرد غذا کمکی رو شروع کرد یکمی بچه اش ریزه میزه اس اما باهوش زبر و زرنگ ماشالله

خیلی سخته باید صبور باشی تا دوره اش طی بشه الان پسرش سه ساله اس تا دو سال و خورده ای درگیر بود ایشون 

خودم تجربه اینجوری نداشتم اما فامیلمون هم شده بود پوست استخون بنده خدا فقط سنگک میخورد با رون مرغ بد ...

پسرمم همین مشکلاتو داشت وشیر خشک رژیمی میخورد خیلی ریز موند طاقت ندارم اینم همونجوری بشه