2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چربه یا نه اما وقتی میشورمش معذرت میخوام مقعدش تمیزه چیزی قدش نیس رو دستمم نمیمونه اما عدد آ ...

سلام من دیروز رفتم تهران مرکزطبی کودکان تست عرق رو انجام دادم خدارو شکر سالم بود بچه م شماچکارکردید؟کاش توهم می‌رفتی ازکمربچه تست عرق میگیرن دوبارتوشهرخودمون انجام دادم آزمون دستش گرفتن هردویارنتیجه ش بالابود امااونجادقیق بررسی کردن ودکترازمایش نوشت که نتیجه منفی بودن تست عرق رو نشون داد گفتن آزمایش ژنتیک هزینه ش خیلی بالاست بااین آزمایشها میتونیم نتیجه بگیریم کاش توهم بری 

سلام من دیروز رفتم تهران مرکزطبی کودکان تست عرق رو انجام دادم خدارو شکر سالم بود بچه م شماچکارکردید؟ ...

عزیزم خدارو شکر منفی بوده بقرآن خیلی خوشحال شدم،خدارو شکر بچت سالمه خدا واست حفظش کنه

عزیزم شما کدوم شهری ؟اول کجا تست دادی

دوباری که بالا بود هردوبار۱۴۳ بود یا متفاوت بود

راستی رفتی تهران زود نوبت دادن واسه آزمایش،از قبل نوبت گرفته بودی

از تهران تست گرفتی عددش چندشد

سلام من دیروز رفتم تهران مرکزطبی کودکان تست عرق رو انجام دادم خدارو شکر سالم بود بچه م شماچکارکردید؟ ...

توروخدا واسه پسر منم دعا کن منم دلم شاد شه بقران سه ماهه زندگی ندارم

توروخدا واسه پسر منم دعا کن منم دلم شاد شه بقران سه ماهه زندگی ندارم

دعامیکنم نترس خدا بزرگه بهت قول میدم چیزی نیست نترس آخه این بیماری خیلی نادره تورفتی مرکز طبی برای تشخیصش؟

عزیزم خدارو شکر منفی بوده بقرآن خیلی خوشحال شدم،خدارو شکر بچت سالمه خدا واست حفظش کنهعزیزم شما کدوم ...

من کامیارانم اطراف سنندج و کرمانشاه یه باربیمارستان محمد کرمانشاهی دادم۶۲شد یه بارآزمایشگه جم دادم دکترگفت بروآزمایشگاه جم دقیقتره شد۱۴۳خیلی ترسیدم دکترامیگفتن خیلی بالاست. ولی هردوبارازمچ دستش می‌گرفتن هزینه تست ژنتیک هم زیادبودرفتم مرکز طبی دکترگفت از مچ دست بگیرند خطازیادداره از کمرش گرفتن سه تاعددداشت ولی اندازه کلر درعرقش۱۵شد که گفتن خوبه مشکلی ندارد سالمه دکترچندتاآزمایش هم نوشت همون بیمارستان با هزینه کم ازش گرفتن که مشکلی نداشت منم نوبت قبلی نداشتم باید از اینترنت نوبت قبلی داشته باشی من رفتم قسمت اوژانس گفتم دوبارتست عرق مثبت شده می‌خوام تست عرق بگیرم دکتر برای دکتر یه وگوارش بهم نامه داد رفتم دکتر گوارش برام آزمایش نوش واست عرق تست عرق بایدروزهای زوج ساعت۸صبح بری ازت میگیرن چندساعت بعدجوابش میاد 

من کامیارانم اطراف سنندج و کرمانشاه یه باربیمارستان محمد کرمانشاهی دادم۶۲شد یه بارآزمایشگه جم دادم د ...

عزیزم منم کرمانشام دفعه اول رفتم آزمایشگاه پاستور ۵۸شودفعه دوم رفتم محمدکرمانشاهی ۴۷شد 

دکتر گفت یه بار دیگه برو آزمایشگاه جم تست بگیر اینقد استرس داشتم نرفتم،البته بهتر که نرفتم اینجا آزمایشگاهاشون الکیه

دعامیکنم نترس خدا بزرگه بهت قول میدم چیزی نیست نترس آخه این بیماری خیلی نادره تورفتی مرکز طبی برای ت ...

نه فدات نرفتم مرکز طبی،کاش همون اول میرفتم تهران زود مشخص میشد،شرایطشو نداشتم برم تهران،دکتر پسرم دکتر غدیری نامه نوشت گفت ببر تهران مرکز طبی یا اگه نتونستی ببری تهران واسش آزمایش ژنتیک بده،منم دیگه ژنتیک دادم براش جوابش تقریبا دوماهه ازمایش داده شاید تا دوهفته دیگه جوابش بیاد

دعامیکنم نترس خدا بزرگه بهت قول میدم چیزی نیست نترس آخه این بیماری خیلی نادره تورفتی مرکز طبی برای ت ...

بخدا نمیدونی چه زجری کشیدم ،کرمانشاه دکترای ریه بچه زیرپنج سالو ویزیت نمیکنن منم ناچار بردمش کردستان پیش دکتر ریه اطفال همونجا بهم گفت احتمال زیاد سی اف داره خدابراش نسازه اینقداسراربه سی اف داشت تازه میگفت برات پرونده سی اف تشکیل میدم هرماه بیارش پیش خودم

تااینکه چندروز پیش سرماخورد سرفه هاش بدتر شد منم بردمش مطب دکتر سلیمی فوق تخصص ریه هستش منشی گفت بچه زیر پنج سال ویزیت نمیکنیم خیلی بهش اسرارکردم خلاصه قبول کرد دکتر سلیمی گفت مطمعا باش سی اف نداره آخه چرا رفتس ۱۸ملیون دادی ژنتیک بچت فقط سینوزیت داره قرص و قطره براش نوشت باورت نمیشه چهارروزه پسرم اصلا سرفه نداره ،بخدا دوسالونیمه هرروز سرفه داره یکروزبدون سرفه نخوابیده از سرفه زیاد تمام استخوناش دردمیکنه

ولی بازم ته دلم میترسم نکنه سی اف باشه تاجواب آزمایشش بیاد همش استرس دارن

عزیزم مرکز طبی تست گرفتی عددش چندشد

کلر شد 15

آخه اونااز کم بچه عرق میگیرن نه از مچ دست سه تاعددرونشون داد ولی آزمایشگاههای که از مچ دست عرق می گیرند فقط یه عدد نشون میده احتمال خطا هم داره تو اون بیمارستان یه دکتر بهم گفت فعلاسعی میکنیم بااین آزمایشا تشخیص بدیم چون هزینه ژنتیک خیلی زیاده شماکدوم شهرهستید؟

2810