2777
2789
عنوان

کیا دختر هشت نه ساله دارن

211 بازدید | 31 پست

دختر من اول هشت سالگی یکی دوتا تار مو زیر بغلش کلفت تر شد الان که نه سالش شد  ی خط بالا تا پایین بغل موهاش کلفتتر شده ب نظرتون طبیعیه قدش صدو سی سانت هست عکس مچ دستش نرمال بود ولی خیلی میترسم بلوغ زودرس بگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر حبیب شیراز بردمش گفت طبیعی هست همین سن بلوغ شروع میشه و.... ولی ب نظر من طبیعی نیست  میترسم قدش خیلی کوتاه بشه دکتری توی شیراز میشناسین که بتونه کمکم کنه و واقعا معلومات داشته باشه؟

لطفا اگه کسی تجربه داره بگه ممنون میشم دوستان

دختر من هیچ‌علائمی ندارع هنوز 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چند سالشه

هشت و نیم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیست و پنج کیلو

لاغر نیست؟!

متولد چنده ؟!

دختر من ۳۵ کیلوئه

متولد ۹۵

چند سانت قدش. هست نمیدونید من باید چکار کنم با توجه ب این که عکس سن استخوانی دستش نرمال بود باز باید ...

عمه هاش چطورن؟! 

خودت چطور بودی ؟!

گاهی این موارد ژنتیکی هست 

عمه هاش چطورن؟! خودت چطور بودی ؟!گاهی این موارد ژنتیکی هست

من یادم نمیاد چطوری بودم  فقط پریودم سیزده سالگی بود مثل دخترم ریزه میزه بودم دوم راهنمایی یهو قدم بلند شد صدو شصت و هفت قدم هست عمش هم صدو شصت باشه فکر کنم.  

اینم بگم دخترم کلا خیلی پر مو هست دستاش از بچگی پر مو بود ولی زیر بغل نداشت

2810