2777
2789
عنوان

توروخدا یکی کمک کنه🥺

131 بازدید | 12 پست

سلام خانما 

من ۲۵ شهریور نزدیکی داشتم و ۳۰ شهریور یعنی ۵روز بعد باید پریود میشدم ولی نشدم و با تاخیر ۷روزه 

۷مهر پریود شدم به ۳روز که پریودم تموم شدم حالت تهوع و دلدرد داشتم و ۱۴م یعنی ۳ ۴ روز بعدش رفتم ازمایش خون دادم و بتام0.0۱بود یعنی کمتر از یک و منفی بود 

یعنی من ۲۰ روز بعد نزدیکی ازمایش خون دادم

زمان خوبی بوده؟

آره دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نترس بابا باردار نیستی من ۳ روز به پریودیم مونده بود حدود دو هفته بعد نزدیکی بتا دادم مثبت بود 

ازمایش خون دقیق معلوم میکنه نهایتش مشکوک نشون میده ولی منفی باشه منفیه دیگه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
یعنی زمان مناسبی ازمایش دادم‌؟

آره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

نترس بابا باردار نیستی من ۳ روز به پریودیم مونده بود حدود دو هفته بعد نزدیکی بتا دادم مثبت بود ازمای ...

جدی خدا خیرت بده 

پس ۲۰روز دیگه دقیقه؟

پس چرا حالت تهوع دارم و دلدرد و کمر درد دیوانه شدم

مرسی که جوابمو دادی خیر ببینی

خواهش میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=356364994]عزیزم علاعم از ۲هفتگی ممکنه شروع بشه‌[/QUOTE

برای بعضیا بله ممکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد یسوال دیگه از ۲هفتگی میشه آدم علاعم داشته باشه

من علائمم اینجوری بود که بی حال و بی حوصله بودم خیلی حساس شده بودم خود به خود بغضم می گرفت 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔