2777
2789

پسرا با عکساتون چیکار میکنن؟

حتی بعد اینکه کات کردین

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

کیه ک ندونه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بره هرکاری خواست بکنه

با عکس صورت و اینا مگه اینکه پول به هوش مصنوعی بده نود بسازه ازش که به من چه

اگه هم خدایی نکرده نود داده باشم و پخش کنه مستقیم شکایت میکنم میندازمش زندان

مسئله ی اصلی کارهای این شیاطین نیست. اگه قوی باشی هیچ احدی نمیتونه بهت ضربه بزنه حتی اگه بدترین چیزارو ازت داشته باشه. نباید ضعف داشته باشی

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
اینهمه عکسای خوشگل و لختی تو اینستا هست،چرا با اینا

چون تجربه واقعی و حس دارن

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
خب بره هرکاری خواست بکنهبا عکس صورت و اینا مگه اینکه پول به هوش مصنوعی بده نود بسازه ازش که به من چه ...

اون حوصله ندارن ک بسازن تصور میکنن

ادمی که ذاتش کثیف باشه با عکس پروف بقیه هم همون کارو میکنه پس هر کاری دلت خواست بکن

نه خوب این فرق داره 

یه غریبه اینکار با عکست بکنه بدتره یا یه آشنا که باهم گذروندین

خب بره هرکاری خواست بکنهبا عکس صورت و اینا مگه اینکه پول به هوش مصنوعی بده نود بسازه ازش که به من چه ...

میشه درخواست بدم بتون یه مشورت دارم

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
اون حوصله ندارن ک بسازن تصور میکنن

اوو خب تصورشون دیگه خدایی به ما چه

والا خودمون به خودمونم نگاه کنیم کلی تصورات مختلف داریم مخصوصا اگه رو ی پسر کراش بزنیم دیگه با تصورات همه چیزش خودمونو پاره میکنیم

فکر ادما مهم نیست اصن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
میشه درخواست بدم بتون یه مشورت دارم

باشه

نه خوب این فرق داره یه غریبه اینکار با عکست بکنه بدتره یا یه آشنا که باهم گذروندین

هیچ فرقی نداره اشنا و غریبه نداره جفتش بده ما به خاطر اینکه یکی ذاتش خرابه نمیتونیم خودمونو از عکس یا پروف یا هرچی محروم کنیم بهتره به جای اینکه نگران عکس باشین نگران پیدا کردن ادم با ذات درست باشین

اوو خب تصورشون دیگه خدایی به ما چهوالا خودمون به خودمونم نگاه کنیم کلی تصورات مختلف داریم مخصوصا اگه ...

به نظر من که خیلی بده 

اگه تصور کنم اکسم اینکار بکنه

2810