2777
2789
عنوان

با هنچین پسری ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 48 پست

اره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥲🥲🥲🥲

ببین من همسرم باب میلم بود دوس داشت و خیلیییی هوامو داره و یجورایی میگم خدارشکر حداقل از خانوادم دورم همسرم کنارمه....پس باید توام همسرت عالی باشه وگرنع خیلی سخت میشه برات 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

برای شمایی که اصلا سختی ندیدی شاید سخت بشه اخه نه خونه نه ماشین با ماهی ۳۰ تومن کی میخواد اینا رو بخره اینجور که معلومه خودتم باید بری سر کار

بستگی به تحمل خودت داره و اینکه این آقا ارزشش رو داره یا نه؟

ببین من همسرم باب میلم بود دوس داشت و خیلیییی هوامو داره و یجورایی میگم خدارشکر حداقل از خانوادم دور ...

از لحاظ حمایتگری یعنی لنگشو ندیدم من تا الان چندتا مشکل برام پیش اومد اننننننقدر پشتم بوووود که واقعا خیلی دلگرمم🥲

اگه که سطش پایین تر باشه تحت فشار قرار میگیرین ولی خب اگه خودتونم برین سر کار اوکی میشه

آره منم شاغلم 

ولی اون اصلا از من توقع مالی نداره 

میگه حقوق تو مال خودته حقوق منم مال تو 😅

از لحاظ حمایتگری یعنی لنگشو ندیدم من تا الان چندتا مشکل برام پیش اومد اننننننقدر پشتم بوووود که واقع ...

خوب خدارشکر این خیلی عالیه...

اول اون عاشق شد یا تو؟

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
برای شمایی که اصلا سختی ندیدی شاید سخت بشه اخه نه خونه نه ماشین با ماهی ۳۰ تومن کی میخواد اینا رو بخ ...

چندین ماهه داریم اسنا میشیم توی موقعیت های مختلفش عیارشو دیدم این دلگرمم میکنه 

از لحاظ کارم چند جا سمت داره در حد ماهی ده تمون بیشتر از حقوق اصلیش، یعنی بازم خب انچنان بالا نیست🥲 

خودمم شاغلم ولی حقوقم انچنان نیست

خب پس حله دیگه احتمالا شغلش طوری هست که جای پیشرفتم داشته باشه شرایط بهترم میشه خب بعد گذشت چندسال

شغلش جای پیشرفت خیلی داره ادم پرتلاشیه 

حتی میخواست انصراف بده بره وکالت چون با حکم قضایی نمیشه کارای جانبی حقوقی کرد

یعنی انقدر فکر زندگی بود 🥲

خوب اینم خوبه...اهل دود نیست؟رفیق باز نیست؟ اینااااام خیلی مهمن

نه بابااااا اصلا شغلشم بهش این اجازه رو نمیده از ۱۸سالگی توی فضای مقید دانشجویی بوده

و بالاواقع هم اصلا نه ناسالمه نه رفیق باز 

اصلا سرش به کار خودشه بچه 🥲

نه بابااااا اصلا شغلشم بهش این اجازه رو نمیده از ۱۸سالگی توی فضای مقید دانشجویی بودهو بالاواقع هم اص ...

خوب عالیه....

و اما گزینه آخر که خیلییییی مهمه

وابسته است به خانوادش؟

یعنی مثلا حرف تو براش الویته؟

یا مامانیه

خوب عالیه....و اما گزینه آخر که خیلییییی مهمهوابسته است به خانوادش؟یعنی مثلا حرف تو براش الویته؟یا م ...

اصلا وابسته نیست 

یعن یاینجوری بگم بهت تنها مشکل ما مشکل مالیه 🥲

خانواده‌ی من وضعشون خوبه خداروشکر

اما من میبینم از لحاظ شخصیتی این ازهممممممه ی خاستگارام بهتره 

یعنی واقعا ادم مقتدر و باعزت نفسیه 

پدر و مادرش خودشون میدونن نباید تو هیچی دخالت بکنن

خواهرم که نداره