سابارانو مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9415 عنوان شمارو بخدا با هر زبونی هستید التماس میکنم بیاید دعا کنید 68 بازدید | 5 پست شمارو ب خدا واسه بچم دعا کنید ازمایش ژنتیکش جوابش خوب باشه بدون مشکل باشه التماستون میکتم ب پاتون میفتم😔😭😭😭ازخدا بخواید از امام رضا ازامام حسین بخواید معجزشو نشونم بده خیلی درمانده هستم حالم خیلی بده التماستون میکنم 😭😭😭😭چه نذری کنم واسش نعجزه یشه یه چیزی بگید هرکی هرجی میدونه ازش دیده توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭 1403/07/19 | 08:38 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mar_kar عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 6 توکل به خدا کن . با آرامش و اطمینان ازش کمک بخواه .اهل بیت رو واسطه کن . از مادرت بخواه برات دعا کنه .همه چی درست میشه .😊 مطمین باش
سابارانو مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9415 دوست عزیز چرا انقدر ناامیدی ؟مگه خدا مُرده ؟صبور باش نمیدونم فقط دخترم مشکلش ژنتیکی نباشه 😭😭توروخدا دعاش کن تورخدا😔😔 توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭
سابارانو مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9415 توکل به خدا کن . با آرامش و اطمینان ازش کمک بخواه .اهل بیت رو واسطه کن . از مادرت بخواه برات دعا کنه ... مامانم داغونه همش دست ب دعاس توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭
mar_kar عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 6 مامانم داغونه همش دست ب دعاس صبور باش .انشالله که مسکل خاصی نیست .همه ما آدما ،مخصوصا ما مادرا ، ازین روزای سخت زیاد داریم . الکی که بهشت رو زیر پات نذاشتن ! صبور باش ... انشالله درست میشه . من ازین تجربه های سخت زیاد دارم . خیییییلی سخت ، خیلی بدتر ازون ک فکرشو کنی .