2777
2789

سلام نوزاد من ۲۴روزشه اوایل شیرم خوب بود امابخاطرافسردگی بعداززایمان ک گرفتم وحالم بده شیرم کم شدبچه حدودیکساعت زیرسینه میک میزنه ولی بعدس بازم گشنشه دیگه مجبورشدم درکنارشیرخودم بهش دو وعده شیرخشک بدم و دارومیخورم تاشیرخودم بیشتربشه امامشکل اینجاس ک شیرخشک ب بچه نمیسازه تاحالا نان وآپتامیل وگیگوزبهش دادم ولی بعدخوردن شیرخشک توخواب ب شدت سروصدا میکنه وبی قراری میکنه بردمش دکتر واسش شیرخشک نان haتجویزکرد دیشب بعدخوردنش دوباره همونجوری بی قراری کردودل دردگرف.کسی نوزادش مثه من بوده؟اگه تجربه ا ی دارین بگید چیکارکنم؟؟

من ببلاک میدم با شیر خودم.

ببلاک رو امتحان کردی؟؟

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببلاک ساده یا ar??

ساده

ببلاک ای آر برای رفلاکسه.

رفلاکس داره؟؟

اگه دکتر گفت رفلاکس داره باهاش مشورت کن ببین میشه اینو بدی یا نه انشالله که جواب بده.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

سادهببلاک ای آر برای رفلاکسه.رفلاکس داره؟؟اگه دکتر گفت رفلاکس داره باهاش مشورت کن ببین میشه اینو بدی ...

نه دکتردرمورد رفلاکس چیزی نگف ازش پرسیدم گف نه نمیشه گف این بچه رفلاکس داره.

من شیر خودمو میدادم با شیر خشک ببلاک.

ببین حتما حتما اروغشو بگیر. چون شیشه شیر خشک را بچه ها زود زود میمکن و هوا وارد روده هاشون میشه بیشتر نفخ میکنن. حتی شیر خودت هم میدی حتما اروغشو بگیر ...چیزای نفاخ هم نخور یه مدت ببین حالش چطور میشه.

امتحان کن ببین یک روز فقط وقتی شیر خودتو بده ببین چه عکس العملی انجام‌میده آرومه یا بی قرار؟

اگر آروم بود پس مال شیر خشکه.

در ضمن کولیک هم در نظر بگیر که خیلی از بچه ها از غروب تا نزدیکای سحر بی قرارن بعد آروم میشن. 

یک مادر🤱👩‍🍼
من شیر خودمو میدادم با شیر خشک ببلاک.ببین حتما حتما اروغشو بگیر. چون شیشه شیر خشک را بچه ها زود زود ...

بعدهربارشیرخوردن حتماآردغشو میگیرم باشیرخودم راحت تره ولی چ فایده ک شیرم کمه

بعدهربارشیرخوردن حتماآردغشو میگیرم باشیرخودم راحت تره ولی چ فایده ک شیرم کمه

اگر وزن گیریش خوب باشه نیاز به کمکی نیست.

دکتر به من میگفت شما مادرا فکر میکمید شیرتون کمه اما ملاک ما وزن نوزاده اگر خوب باشه پس شیر مادر کافی هست

یک مادر🤱👩‍🍼
اگر وزن گیریش خوب باشه نیاز به کمکی نیست.دکتر به من میگفت شما مادرا فکر میکمید شیرتون کمه اما ملاک م ...

آخه شیرخودنوبخام بدم کل روزبایدبشینم تابچه میک بزنه بعدم دوباره گشنه س اینجوری چ فایده ای داره