2777
2789
عنوان

مامانا توروخداااا یه لحظه بیایین

123 بازدید | 10 پست

پسرم شش ماهشه خوب بود حالش یهو داشتم بهش قطره آهن میدادم متوجه شدم لپاش زرد زرد شده همون‌جوری یه کم رنگ پریدگی داره فقط فقطم لپاش استرس گرفتم یکمم گوشاش توروخداااااا اگه تجربه ایی دارین کمکم کنید

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

قندش نیفتاده ضعف کنه؟؟

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
قندش نیفتاده ضعف کنه؟؟

نه فک نکنم چون فقط لپاش زرد شد باگوشاش

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا ویروس گرفته اسهال و ... خواهرزادم یهو رنگش کامل زرد شد لباش کامل زرد شد یهو اسهال وحشتناکش ش ...

آره یهو اسهال کرد😭😭😭😭

سلام خواهر خوبی میشه درخواستمو قبول کنی

سلام خانمی خوبی میشه توتاپیکم بگین

عزیزم صفورا هستم یادتون اومد اون کاربریم تعلیق شده

آهان آره الان یادم افتاد خوبین