2777
2789

[QUOTE=356334229]شما دیدین کدوم عکس رو میگم [/QUO

اگه تو گوگل مونده باید درخواست بدی به گوگل پاک کنه برات

اموزشش رو ایشون بلدن

@ازسارابپرس    

فقط خواهشا تاپیک رو نذار بترکونه نینی یار

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=356334387]از کجا فهمیدی تو گوگله[/QUOTسرچ کردم همین تاپیکی اینجازدم عکسم اومد بالا

خب باشه کسی موضوع تاپیکت سرچ نمیکنه ک

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
شما دیدین کدوم عکس رو میگم

سلام

niniyar_5 عکس رو از تاپیک حذف کردن.

من به گوگل درخواست حذف عکس دادم.

الان راحت بخوابین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
ممنونم خداخیرتون بده بخدا پدر مادرم بفهمن ابروم میره

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

قبل از تگ شدنم درخواست داده بودم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
تورو خدا امیدم ب شما هست ممنونم من تازه اومدم انیجا اصلن بلدنبودم شما درخواست دادین پاک میکنن

نگران نبا واسه منم پاک کردن یبار تا فردا پاکه فقط دیگ هیچوقت عکس نذار مسائل خصوصی هم نگوراستی میخوای نینی یار تگ کنم اسم کاربریت عوض کنی؟ اینطور خیالت باز راحت تر میشه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
نگران نبا واسه منم پاک کردن یبار تا فردا پاکه فقط دیگ هیچوقت عکس نذار مسائل خصوصی هم نگوراستی میخوای ...

اها پس از شماهم پاک شده   خداروشکر    ن دیگه غلط میکنم چیزی بزارم 😭

2810