2777
2789
عنوان

من واقعا قلبم درد میکنه

64 بازدید | 14 پست

حدود ۳ سال میشه کلی دکتر رفتم حتی بیمارستان رفتم میگن هیچیت نیست اکو دادم نوار قلب دادم اونم بااارها

اما واقعا تیر میکشه شدیدا 

حتی درد شدیدی میگیره گاهی میزنه به دستم 

دیگه به مامانم نمیگم که غصه نخوره چون امسال بخاطر بیماری گوارشی ای که داشتم ( یجورایی از مرگ برگشتم نپرسید چی بود چطور بود دوست ندارم یادآور شه برام خیلی سختی کشیدم) خیلی غصه خورد قشنگ پدر و مادرم پیر شدن نمیخوام دیگه ناراحت شن فکر میکنن دلیل دردمم معدم بوده من فکر میکردم قلبم بوده  و اینطوری خیالشون راحته اما من واقعا قلبم جدا درد میکنه میزنه به دست چپم گاهی انقدر تیر میکشه میگم الانه ک بمیرم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اعصابم میشه درد دست

ولی اسید معده دردش خیلی شبیه قلب درده تا پشت کتف و کمرم درگیر میکنه

متخصص قلب برو‌ یه سری ازمایش و تست ورزش ازت میگیرن خیالت راحت میشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
اومدم بگم از معدته که خودت گفتی

معدم کامل خوب شده قبل و بعد معدم این همیشه بوده حتی تپش قلب هم دارم دیگه اینو که راحت میشه حس کرد از معده نیست

از اعصابم میشه درد دستولی اسید معده دردش خیلی شبیه قلب درده تا پشت کتف و کمرم درگیر میکنهمتخصص قلب ب ...

خیلی تست آزمایش دادم 

مطمئنم از معدم نیست چون تپش قلب شدیدی هم میگیرم دیگه تپش قلب رو که راحت میشه حس کرد

منم همین طوریم از اعصاب اوایل معده درد میشی بعد یه مدت باز درد عصبی به قفسه سینه میزنه و به دست

و تپش قلب و تیر کشیدن و...از معدم نیست مطمئنم 

تهش میمیرم نمیفهمن از قلبمه

خیلی تست آزمایش دادم مطمئنم از معدم نیست چون تپش قلب شدیدی هم میگیرم دیگه تپش قلب رو که راحت میشه حس ...

من حتی تنگی نفس هم داشتم مشخص شد از معدم هست

بیمارستان با متخصص قلب و عروق فرق داره تخصصی تر معاینه میشی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
من حتی تنگی نفس هم داشتم مشخص شد از معدم هستبیمارستان با متخصص قلب و عروق فرق داره تخصصی تر معاینه م ...

من پیش بهترین فوق تخصص های تهرانم رفتم فایده نداشت متاسفانه

مطمعن باش اول از اعصاب بعدم از معدته

قبل معدمم اینطوری بود...الانم معدم کامل خوب شده 

میدونی من ۳ سال پیش از لحاظ روحی ی آسیبی دیدم از اونوقت شروع شد‌...

من پیش بهترین فوق تخصص های تهرانم رفتم فایده نداشت متاسفانه

پس نگران نباش

مریضیت روحیه 

چیزای استرس زا رو از خودت دور کن