2777
2789
زن بره سرکار غذا درست کنه بچه داری کنه خب از پا میفته که تازه حقوقشم دودستی تقدیم شوهر کنه؟موافقم خی ...

نه دیگه زن بره سرکار

کارهای خونه هم نصف نصف میشه

حقوقش هم برای خودش و زندگیش خرج میکنه

من منظورم‌زندگی نرمال و‌همسر فهمیده هست عزیزم

مگه خرم برم سرکار حقوقم رو‌دوستی تقدیم‌کنم و‌کل کارای خونه رو هم وظیفه من بدونن😂

همه چیز مشترک

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
مخم هنگید چی میگی😩😩

شما فرمودید وظیفه زن پول درآوردن نیست بلکه خرج کردنه،مصداق حرف شما این میشه که وظیفه مرد هم نیست تو خونه کاری رو برعهده بگیره بلکه وظیفشه بریزه بپاشه بخوره بخوابه و زن هم روفت و روب و بشور و بساب و بپز و... کنه،

امیدوارم متوجه شده باشید😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در سرزمین خودش امپراطوری کنه ...

اینم مستلزم این هست که سرزمین وجودی اش را بشناسه 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

نه دیگه زن بره سرکارکارهای خونه هم نصف نصف میشهحقوقش هم برای خودش و زندگیش خرج میکنهمن منظورم‌زندگی ...

کلا کار بیرون زن رو فرسوده میکنه و شادابی زن رو میگیره و قطعا شوهرش زن خسته و غذاهای هول هولکی دوست نداره

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

شما فرمودید وظیفه زن پول درآوردن نیست بلکه خرج کردنه،مصداق حرف شما این میشه که وظیفه مرد هم نیست تو ...

بله ولی زن نباید کار کنه تامام😁

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

هر کسی با توجه به شرایط خودش بهتر میدونه. نباید مقایسه کرد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کلا کار بیرون زن رو فرسوده میکنه و شادابی زن رو میگیره و قطعا شوهرش زن خسته و غذاهای هول هولکی دوست ...

نظرم‌متفاوته

کار بیرون زن رو به روز نگه میداره

تو‌اجتماع بودن فکر ادم رو باز نگه میداره

ولی خب خستگی هم داره از حق نگذریم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
2810